ja 08-04-2020 godz 13:25
Pomysł wart nobla gdyby nie jeden ferel mochery w sklepach koczują od otwarcia do ich zamknięcia więc te godziny to przeznaczył na zakupy dla reszty ludzi z bezwzględnym zakazem wejścia dla mocherów
1.
W Reszlu mamy po uszy moherów w bród,gdzie nie spojrzysz
Gerwato 2020-04-08 17:45:19
2.
Moim zdaniem skoro mówią że starsi są najbardziej narażeni to ok niech mają czas od 10do 12 ale w innych godzinach powinni mieć zakaz wychodzenia z domu.
Kaskamama 2020-04-08 23:08:18
3.
Słuchajcie szczególnie właściciele sklepów 10-12 to nie są godziny tylko dla seniorów oni mają w tych godzinach pierwszeństwo obsługi a debile nierozumiejac co Szumowski powiedział zrobili z tego jakiś paragraf po drugie jak policjant będzie chciał wam mandat wlepic że robisz zakupy w tych godz a nie jesteś seniorem możecie napluc im w twarz tojest tylko sugestia o tych godz nie ustawa każdy może wejść zrobić zakupy ale seniorzy maja pierwszeństwo jeśli są takowi
ja 2020-04-09 05:52:44
4.
Niestety to nie jest prawda.... Pracuje w sklepie i dzwoniliśmy do inspekcji pracy z pytaniem czy jeśli nie ma klientów 65+ to czy możemy obsługiwać młodszych to pan powidział że absolutnie. to jest czas tylko i wyłącznie dla seniorów a jak chcę to moge obsłużyc mlodszych ale jeśli ktoś mnie na tym przyłapie to płace mandat ja jako pracownik a szef nie. więc nasz szef powiedział że mamy poprostu nie obsługiwać w ciągu tych duch godzin
oburzona 2020-04-09 08:58:34
5.
Czytaj informacje ze zrozumieniem głąbie. Od 10 do 12 tylko osoby od 65 roku w zwyż. Stosuj się do tego i nie mlaskaj. apo godzinie 123 mogą robić zakupy wszyscy tj również osoby po 65, ale wtedy wchodzą na swoją odpowiedzialność .
reszelak 2020-04-09 17:46:31
6.
Czytaj informacje ze zrozumieniem głąbie. Od 10 do 12 tylko osoby od 65 roku w górę. Stosuj się do tego i nie mlaskaj, po godzinie 12 mogą robić zakupy wszyscy tj również osoby po 65, ale wtedy wchodzą na swoją odpowiedzialność .
reszelak 2020-04-09 17:49:22

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama