dzisiaj nie napisano posta1592. No i wszystko jasne.. Biedra na wylotówce z Reszla na Ketrzyn po lewej stronie. Niedowiarkom radze sie przejsc i zobaczyc ;) Doczekali sie..
odpowiedz1. a co to jest ta biedra bo nie rozumiem
2. biedronka ....
3. że niby gdzie ta wylotówka bo jakoś nie kojarze i nie wierze.
4. jaka biedrona marzenia
5. tak panowie i panie oznajmiam wszystkim ze w reszlu kolo stacji paliw "bliska " powstaje supermarket :)powada !!!
6. ale se znowu znaleźliście temat "biedronka" przecież to nie prawda ktoś puścił bujdę i wszyscy się jarają
7. do powaga:skąd ty masz takie wiadomości o tej biedronce hehe ale sie uśmiałam
8. a no jest! też byłam i widziałem, są tabliczki o budowie! jeeeeeee!
9. a gdzie sa te tabliczki niby
10. to jest wasza sprawa czy wierzycie czy nie .mozecie sie nabijac .mam wyje.... na was !!!
11. no stoją za "bliską" tabliczki, takie żółte, jak na budowie zawsze, sami zobaczcie!
12. se ktos z ludzi jaja robi... niesmieszny zart
13. nie chodźcie nie ma!!!!!!!!!!!
14. Będzie, będzie to już potwierdzona w urzędzie inofrmacja.
15. niech ktoś zroib reportarz ^^ chętnie bym poczytał jak to się stało i gdzie będzie
16. Biedronka jako kolejne bóstwo solarne (zaraz za Jezusem) :D
17. Ja będę właścicielem tej biedronki, bo najwyraźniej komuś domek jednorodzinny pomylił się z wielkopowierzchniowym marketem. ;)
18. i co bedzie ta biedronka czy nie
19. no bedzie
20. haha ta biedronka juz miala byc budowana z 5 razy...Nie wierze w to ktos poprostu robi sobie znowu zarty z ludzi NIE ŁADNIE ;PP
Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.