wróć do tematów forum

Centrum miasta

Komentarz

Gosiasamosia 02-06-2025 godz 13:42

Niech nasze cudowne władze pokażą przepis w którym jest napisane że nie można chodzić po mieście ewentualnie wskazanymi chodnikami bo nakręcają film . Co kogo obchodzi co wy robicie ludzie chcą przejść normalnie do sklepu , zrobić zakupy a nie ganiacie ludzi jak by centrum było wasze prywatne !

1.

Skargę wiem że można kierować do Paramount Pictures Corporation przez zakładkę Zgłoś Też już skierowałem skargę i czekam na odpowiedź

Clint Eastwood 2025-06-02 13:51:26

2.

Dziękuję za informację z mojej strony również została wysłana skarga bo to jakaś kpina jest co się wyprawia

Gosiasamosia 2025-06-02 14:13:34

3.

Do Tuska napisz skargę patusko tobie kur..a wszystko w tym mieście przeszkadza widzę,kręcą zdięcia do serialu i wyraźnie jest napisane że centrum jest zamknięte czego ty kur…a nie rozumiesz tępa strzało po pedemaku?

Zenek Martyniuk 2025-06-03 08:18:41

4.

Ale ludzie chcą chodzić tak jak się należy , zakupy robić a nie prosić się czy można chleb iść kupić

2025-06-03 08:39:57

5.

Mrecili kamerydynera po wioskach to te sami ryja darli ze wszędzie coś się dzieje a nasza władza miasta nie umie miasta wypromować żeby w Reszlu coś zrobili.... nie dogodzisz niech warszawiacy wykupiądo reszty mieszkania i zrobią se kurort a wy będziecie im sluzyc:)

Karol 2025-06-20 13:07:17

Komentarz

wróć do tematów forum

Od ziarenka do bochenka

Dnia 3 czerwca 2025 roku uczniowie klas drugich poszli na wycieczkę do Młyna Grodzkiego, podsumowującą tematykę uprawy zbóż, żeby zobaczyć jak funkcjonuje młyn "Młynomag” produkujący różne rodzaje mąki.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble