dzisiaj nie napisano posta1932. Ostatnio wchodząc do sklepu po bochenek świeżego białego chleba, dostałem irytującą wypowiedź 'sprzedawcy' : "Dziś nie ma chleba i sam chleba ni mom" To jest po prostu horror, w którym codzinnośc przytłacza moje zszargane mroczne myśli. Co może zrobic głodny człowiek!? KIEDY NI MOMY CHLEBA!? Sam problem nie dotyczy tylko chleba, ale pustych półek i zeszłorocznych pomarańczy. Mleko najczęściej kupuję kwaśne, chyba specjalnie takie sprzedają, żeby opróżnić się ze starych pomarańczy. Kiedy wstaję rano i nie mam ochoty zmieniac kapci na buty, to idę bliskiego sklepu, ale w najbliższym sklepie nic nie ma! Buty niszczeją od przygniatanego śniegu, a muszę codziennie pokonać ponad kilometr, żeby kupic chleb dla rodziny. Inaczej głodne chodzą do szkoły, i kiedy wywalczą kanapkę od kolegi, to nie mogą zjeśc jej na lekcji, gdyż osiądzie to na ich zachowaniu. ALE PYTAM JESZCZE RAZ! CO ZROBI GŁODNY CZŁOWIEK!? Człowiek też jest drapieżnikiem, co wiemy z lekcji biologi, i jest stworzony do tego by dla pożywienia wykluczac organizm z życia. Kiedy jestem zdenerwowany przez brak jedzenia w tych sklepikach. To nie zostaję jak słuchac Ciężkiego metalu, typu Behemoth "Im pregnant"
odpowiedz1. eee... ja mam prawie zawsze chleb, czasami tylko nie ma w sklepie, ale zawsze jest ocet i musztarda
2. kur** jestem Twoim fanem ! :D pisz więcej ! najlepiej bloga :D
3. to dalej słuchaj ciężkiego metalu.Jesteś leniem śmierdzącym,komu się żalisz,że nie umiesz czasu sobie zorganizować, widać żeś chłop czekasz aż ktoś za ciebie zrobi weż się lepiej do roboty,a drapieżnikami są tacy ludzie co nic nie robią tylko jeszcze komuś zabierają twierdząc bi mi się należy.Zwróć uwagę czego uczysz swoich dzieci!
4. hahahahahaha granada jeśli ten post jest na poważnie to gratuluje błyskotliwosci hahahahahahahahaahahahahah :D:D:D
5. Bułki też czerstwe :/
Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.