wróć do tematów forum

Dentysta - leczenie kanałowe .

Komentarz

marylka43 30-09-2010 godz 12:47

Witam za parę dni mam mieć leczenie kanałowe zęba wiem, że to kosztuje ??? ale nie wiem ile ??? Jeżeli już miałeś/łaś taki zabieg proszę daj znać i u kogo najlepiej ... Dzięki

1.

robiłam w przychodni. bardzo jestem zadowolona. płaciłam 120 zł. naprawdę warto. wbrew temu co mówią o tej dentystce zrobiła bardzo dobrze tanio. polecam

kazia 2010-09-30 15:50:42

2.

Jakiś już czas temu leczyłam kilka ubytków w przychodni,fakt musiałam troszkę poczekać bo kolejki niesamowite ale na prawdę jestem zadowolona.Pani dentystka delikatna i bardzo sympatyczna no i oczywiście zęby wyleczone:) .Za leczenie kanalowe też płaciłam ok 100zł za ząb ale na prawdę jestem zadowolona.polecam.

e306 2010-10-03 16:04:25

Komentarz

wróć do tematów forum

Thwaites - jak dobrać filtr, pasek i oleje do wozideł Thwaites?

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble