ona 10-04-2025 godz 20:09
Czy ktoś się orientuje czy to prawda, że władze miasta wynajęły ekipę sprzątającą do utrzymania porządku? Podobno dziś ta ekipa ogarniała ulice Słowiańska. Wczoraj był post, że jedna z Pań pytała o pracę chociaż na pół etatu i jej odmówiono, a tu podobno jakaś wynajęta ekipa sprzątająca??
1.
A ja powiem tak, zamiast wyciągać pozytywy z różnych działań wy doszukujecie się minusów, aby się tylko doczepić do czegoś i się nakarmić. Tez do końca nie jestem pewna czy Reszel dobrze wybrał .... ale już jest i coś się dzieje, coś się robi.... wyciągajcie plusy.. więcej uśmiechu to i dzień zrobi się wam lepszy. Pozdrawiam
Ulka 2025-04-15 07:06:44
2.
Więc podaj co się dzieje
katolik 2025-04-15 19:23:34
3.
Nic się nie dzieje i nie będzie dzialo
Bogdan 2025-04-16 21:12:03
4.
Nie wiem co zrobił utząd miasta, ale gdy firma podnajmuje drugą firmę, to płaci tylko za wykonaną pracę, a jak zatrudnia pracowników to ma z nimi ,,sporo problemów'', tworząc dla nich miejsca pracy i pełną obsługę kadrową, więc jak się nie dba o własnych mieszkańców to prościej i wygodniej zapłacić obcemu i spać spokojnie, a bezrobotni jadą na sałatę do Niemca...
dobra rada 2025-05-07 09:58:09
8 maja 2025 roku o godzinie 10:45 uczennice klasy 7b: Magdalena Filipczyk, Oliwia Radecka, Marieta Kudłak, Weronika Lewandowska, Alicja Kubala oraz Karolina Bandurów kolejny raz przeprowadziły zajęcia edukacyjne w ramach działalności szkolnego zespołu CYBERspot.
wiecej...Reklama