dzisiaj nie napisano posta1933. Witam ! Mam pomysł na otwarcie w Reszlu coś typu fitness clubu i kawiarni.Miejsca w którym panie mogłyby spotkać się aby poćwiczyć,wypić kawe i poplotkować. Proszę o wyrażenie opinii na ten temat.
odpowiedz1. Byłoby świetnie. Słyszałam od wielu koleżanek, że chętnie chodziłyby do fitness klubu. Życzę powodzenia.
2. Reszel, jest za biedny na coś takiego. Porządny klub to masa pieniędzy, przez co i karnety muszą trochę kosztować i tu może być problem. Jednak zawsze mogę się mylić ;)
3. Ale dlaczego tylko dla pań. Czemu nie zrobić siłowni z salą gdzie odbywały by się zajęcia typu fitness, pilates itd. A myślę że panowie skusiliby się na siłownie a może jakiś spinning, bieżnie, rowery. Ja osobiście chętnie bym uczęszczał do takiego fitness klubu.
4. Świetny pomysł jest dużo Pań, które zazdroszczą innym miastom takich przyjemności. Mam nadzieje, że Rezel rozwinie sie w tym kierunku.:)
5. Dobry pomysl, a chetnych napeno bedzie. Jest masa mlodychludzi ktorzy cwicza gdzies po piwnicach na sprzecie ktory pamietaja dziadkowie. Ale watpie zeby w reszlu znalazlo sie tak wielkie pomieszczenie zeby to zrealizowac. No bo wiadomo jak wiecej przestrzenie to i duzo sprzetu, ludzi i mila atmoswera i swoboda. Oby pomysl sie zrealizowal Bylo by fajnie Powodzenia!
6. Pomieszczenie pewnie znalazloby sie, jednak fitness club jest bardzo ciezkim biznesem. Stopa zwrotu inwestycji jest dluga, ze wzgledu na ceny sprzetu, ktory musi posiadac odpowiednie atesty. Siłownie czerpia najwieksze zyski z karnetow okresowych sprzedawanych firmom/korporacjom/, a tych w Reszlu nie ma :/ Podsumowujac, fajnie byloby gdyby takie miejsce powstalo, ale odfradzam :)
7. Będzie tak samo jak z pizzerią. Najpierw wszyscy pisali, że fajnie by było, konkurencja itp. Jak pizzeria została otwarta, to na forum posty, że nie dobra, z resztek itd.
8. Będzie tak samo jak z pizzerią. Najpierw wszyscy pisali, że fajnie by było, konkurencja itp. Jak pizzeria została otwarta, to na forum posty, że nie dobra, z resztek itd.
9. A jadłeś tą pizze?? Ja tak i mogę powiedzieć, że jest ochydna. A, że z resztek. Cóż... Nie zdziwiabym bym się ;) A wracając do tematu, również uważam, że fitness club to dobry pomysł.
10. A jadłeś tą pizze?? Ja tak i mogę powiedzieć, że jest ochydna. A, że z resztek. Cóż... Nie zdziwiła bym się ;) A wracając do tematu, również uważam, że fitness club to dobry pomysł.
11. Jeżeli to dobry pomysł to załóż taki klub. A ludzie Ci napiszą, że z resztek, wysprzedaży, brudno, zimno i krany ciekną i w końcu, jeżeli chcesz zarabiać na tym pieniądze to rób to dobrze i nie odwalaj "wiochy". Prawda-jake to miłe.
12. JESTEM BARDZO NA TAK SAMA JESTEM MŁODA MAMĄ I CHETNIE BYM KORZYSTALA OCZYWIŚCIE ZALEŻNE JEST TO OD CENY.ŻYCZĘ POWODZENIA
13. Świetny pomysł jestem nastolatką i wraz z koleżankami chętnie wybrałabym się do takiego klubu. Już nie porównujcie tego do pizzeri bo uzasadnienie jest nijakie. Powodzenia życzę ;*
14. Popieram ten pomysł ;) Sama chętnie chodziłabym do takiego miejsca...Gratuluje pomysłu ! Zycze powodzenia.
Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.