wróć do tematów forum

1.

Ale Iwona obcina nie dokładnie , fatalnie ...zostawia odrosty i ma nienajlepszy sprzęt . Nie polecam jej

1976 2021-04-03 11:03:47

2.

Ona niech lepiej zacznie zakładać maseczkę, gdy porusza się w przestrzeni publicznej

luki234 2021-04-07 22:46:06

3.

Ja u Marzeny nie polecam. Zacina . Ale na hawudepeka dobrze tnie do zera.

Cocos 2021-04-08 00:11:52

4.

Dajcie juz z nią spokój .ja na pewno się u niej nie obetne.raz zaszłam do niej na chwile to szczerze powiedziawszy o mało nie zwymiotowalam .zapach okropny ,plotkuje o wszystkich i opowiada niestworzone rzeczy . Widzę jak się zachowuje na ulicy i co wyczynia , no kobieta za groma się nie zmieni na lepsze i szczerze czasami zamienię z nią parę zdań ale zajść do niej już nie zajde , gdyż nawet ciuchy u niej przesiakly mi jej nie miłym zapachem .

znajoma 2021-04-08 14:07:38

5.

Fakt wali aż oczy łzawią

Xx 2021-04-08 15:03:54

Komentarz

wróć do tematów forum

Zjazd Absolwentów i Jubileusz 70-lecia Szkoły w Reszlu – wzruszające spotkanie pokoleń

W sobotę 28 czerwca 2025 r. Reszel stał się miejscem wyjątkowego wydarzenia – Zjazdu Absolwentów dwóch Zespołów Szkół, połączonego z obchodami jubileuszu 70-lecia istnienia placówki. Do miasta przybyli byli uczniowie z różnych stron Polski i świata, by wspólnie wspominać szkolne lata, spotkać dawnych kolegów i nauczycieli, a także świętować okrągłą rocznicę szkoły, która przez dekady kształtowała kolejne pokolenia młodych ludzi.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble
Zobacz również Reszel Ogłoszenia Wizytówki Ulotki Mąka Chlebowa Święta Lipka