Karabin 09-03-2021 godz 21:33
A wy jak Reszelacy (ci normalnie zarabiający , nie zwracam się tu do naszej bogatej kasty z filiami w Ameryce która stać na podróż na księżyc i spowrotem ) reagujecie na ceny napojów w marketach? Jak dla mnie czyste zdzierstwo. W krajach o dwu i trzykrotnie większym PKB cola kosztuje nawet 3 zł mniej za butelkę w górę zależnie od dyskontu. Jako obywatel Polski C całkowicie już zrezygnowałem z kupowania coca-coli, bo faktycznie obciąża budżet. Wczoraj dla wyjątku strzeliłem sobie buteleczkę w sklepie przy drodze i zapłaciłem 9.50. haha . Nie śmieszne -.- Teraz Pan Morawiecki wyłoży czternastkę, więc głosy zostaną po stronie pisowcow w tym emerytowanym społeczeństwie. Niestety trzeba zdać sprawę że lepiej z nimi juz nie będzie. Ciągle wciskają jakieś gówna mydląc oczy, a ceny rosną i rosną i rosną i rosną.... I szczerze to boli mnie ten podatek cukrowy, bo cukier kocham tak jak cocacole. Ale niestety tutaj z minimalnej krajowej, co jest tu najczęstszą oferta zarobkową, to zwyczajnie na takie cuda człowieka nie stać.. I może bez coli da się żyć. Ale bez czego jeszcze ??
1.
Poczekaj jak dołożą jeszcze kaucję za plastikowe butelki ;)
no-one 2021-03-09 23:01:02
2.
No a będzie tylko coraz gorzej .
kuba 2021-03-10 05:07:54
3.
Pitolisz jak patologia ,nie podoba ci się w Polsce droga wolna nikt nie będzie za tobą płakać tylko nie pitol że to wina rządu o podatku od cukru z tego co wiem to twoja ulubiona POtologia zgodziła się wiele lat temu na taki zapis w Brukseli by nam dowalić w kwestii nie tylko cukru ale i emisji CO2 a teraz to skutki tego waszego lizania zadków unijnym biurokratom.Reszel może i jest małym miasteczkiem ale nie musisz przypominać ludziom że z braku pracy żyją z zasiłków,to twoi współplemieńcy z SLD zniszczyli to miasteczko,zamknęliście wszystko ;kolej,zakłady pracy,szkoły szpital a teraz mądrzycie się że wy pracujecie a reszta to patologia,to wy jesteście patologią bez przyszłości i dlatego tak skończyliście że dostajecie kopa przy urnach wyborczych a teraz liczycie na zapomnienie tylko że my pamiętamy wasze grabieże i zawsze będziemy przypominać wam hipokryci.
Halina 2021-03-10 06:59:55
4.
Kuba weź Ty się wyprowadź na... Kubę. Nie truj du.y, głupimi uwagami.
zasmucony 2021-03-10 07:48:54
5.
Wcale nie głupie. Koledzy pisowcy
Karabin 2021-03-10 15:47:34
6.
Naczelna obrończyni PiSuarów jak zawsze w formie :D.
Żanet Kaleta 2021-03-10 16:01:51
8.
6 Psy szczekają karawana jedzie dalej,widać że prawda doprowadziła do bólu d..y
Halina 2021-03-11 17:09:37
9.
Zasmucony - Bujaj wory , mam prawo do wypowiedzi i niezadowolenia. A wyjade jak będę chciał, A że to jest Polska A ja jestem Polakiem to oznacza że to jest mój dom i mam prawo do życia w nim .
kuba 2021-03-11 21:20:29
10.
Ale się Halina przebudziła . Dobrze, że oni już są skazani na porażkę . Ale wciąż jest duża szansa że pogrąża nas jeszcze zanim opuszcza stołki.
Karabin 2021-03-12 09:31:45

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama