wróć do tematów forum

Kapusta :)

Komentarz

Pawel38 19-12-2018 godz 00:22

Hej kochani no Święta zaraz. Nie robię swojej kapusty kiszonej, nie biorę się za to. Chciałabym kupić. Biedronkowa tragedia, w sklepikach osiedlowych niezbyt dobra. Pytanie... Pelcowizna warzywniak koło kościoła czy nowy warzywniak??

1.

bo kapusta od polskiego rolnika z nawozami to nie dobra każda , to jest patologia z tymi nawozami i rolnkami

sakla 2018-12-19 06:01:00

2.

Tak wiem. Ale co zrobisz... Sam nie muszę więc kupić muszę...

Pawel38 2018-12-19 10:28:48

3.

Nie wiem jaka jest w warzywniaku ,ale z pelcy kupuję od lat jast super taka jak własnej roboty świeża i chrupiąca .Chodzi mi o tą kapuste pakowaną luzem ,a nie o tą w wiaderkach ,czy woreczkach.

2018-12-19 12:16:18

4.

kiszonej trudno znaleźć ta co jest na kwasku cytrynowym czy na occie ? lipa

apusta 2018-12-19 16:19:40

5.

Warzywniak koło kościoła czy koło ratusza myślę że to ta sama dostawa.Kupywałam cały czas w warzywniaku koło kościoła w 5 kg wiaderku lub 3 bigos wychodził pyszny pyszny i do tego susze śliwki, żurawinka,grzybki.Ta pani koło ratusza też ma to samo także ja kupie u niej.Naprawdę polecam to była kapusta Pawłowski jak się nie mylę.

2018-12-21 08:34:06

6.

Kupiłem w wiaderku w pelcowiznie. Jest bardzo dobra. Świetna w smaku i chrupka :) polecam :)

Pawel38 2018-12-22 23:21:40

Komentarz

wróć do tematów forum

Tekstylia czy skóra — co lepiej sprawdza się na motocyklu?

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble