1. marzena! wydaje mi się ze powinna być ona umieszczona na herbie Reszla
2. Skrzydła dla ptaków,rogi dla bydła !!
3. Mozesz ode mnie sie odczepić ? Nie chcę aby ktokolwiek pisał o mnie czy to dobrze czy źle.
4. Marzena I love you
5. "Klryminalista" ( heh ) Fack You
6. pisze się fuck you tępa łycho
7. dobre, dobre, bardzo dobre.
8. 6. pisze się fuck you tępa łycho !!! Wiesz co to jest czeski błąd ??? to właśnie taki jaki popełniłam tępy durniu
9. Czeski błąd – popularna, potoczna nazwa błędu przestawienia znaków, powstałego w trakcie maszynowego przepisywania tekstu (np. na maszynie do pisania lub klawiaturze komputera), a niegdyś również w trakcie prac zecerskich. Jest to konkretny rodzaj błędu polegający na przestawieniu kolejności dwu sąsiednich znaków w tekście. Czeskie błędy zalicza się do literówek. Twój błąd nie jest czeski tylko wynika z niewiedzy-tępa łycho
10. dobre, dobre, bardzo dobre.
11. Jsi Alenka v říši za orgasmem nebo jsi nad věcí a opilá. Alenka <-- To je Česká chyba. Powinno być "Mařenka" xD
12. tępa łycha.. dobre, dobre! pozderka Marzenko. XDDDDDD aj low ju. xD "fack you" hahaha. ;>
13. bardzo lubię marzenkę a co ona zrobiła że ją krytykujecie złoczyńcy?:(((
14. Krytykujemy? My ją przecież kochamy! :P To zły, okrutny ipla ją krytykuje. (Gdybym wiedział kim jesteś Iplo postawiłabym Ci browar, ale skoro nie mogę to proszę: :beer: tak wirtualnie :P)
15. spitzer, niezły jesteś! :D
16. to łgarstwo że jestem zły i okrutny. Ja po prostu tępię głupotę i tyle w temacie Spitzer dzięki za browarek :-)
Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.