wróć do tematów forum

Koncert w "Rycerskiej"

Komentarz

Roman 20-12-2010 godz 18:58

Jako główny inicjator przedsięwzięcia chciałbym poinformować odwiedzających reszelskie Forum, że dnia 29.01.2011 r. w restauracji "Rycerska" odbędzie się koncert uczestników programu "Mam Talent", Piotrka Lisieckiego i Joanny Klejnow. Duet ten rozdzielono na etapie eliminacji, mimo, że wypadł dość dobrze. Piotrek ostatecznie samotnie dotarł do Finału, ale tam przegrał z Kamilem Bednarkiem. Mimo wszystko, pozytywnie wpłynął na muzyczne odczucia Polaków, czym zyskał sobie dość szerokie grono fanów. Na co dzień Piotrek z moją kuzynką Asią Klejnow tworzą duet, który zwie się "Shyja". Grają koncerty po różnych lokalach przyciągając na nie coraz większą liczbę osób. W ich muzyce czuć przede wszystkim naturalność. Proste gitarowe chwyty, dwa różne głosy, jedno przesłanie... Postanowiłem sprowadzić ich do Reszla.:) W porozumieniu z restauracją "Rycerska", która należy do firmy "Pelcowizna" udało się ustalić termin koncertu. Będzie to 29.01.2011 (sobota), godzina 19:00. Jako, że lokal może pomieścić nieco ponad 100 osób wprowadzamy przedsprzedaż biletów, żeby ktoś, kto przyjdzie na koncert nie poczuł się urażony faktem, że zabrakło "miejscówek". Bilety w cenie 10zł niebawem do nabycia w "Rycerskiej". Mam nadzieję, że koncert wypali i wszystko będzie "cacy".:) W Asi i Piotrka, swoim oraz restauracji "Rycerska" serdecznie zapraszam na koncert! ps. Niebawem w mieście pojawią się plakaty z informacją o tym wydarzeniu.

wróć do tematów forum

Thwaites - jak dobrać filtr, pasek i oleje do wozideł Thwaites?

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble