wróć do tematów forum

Maseczki ze skrzyneczki - rychło w czas

Komentarz

13-05-2020 godz 11:23

Jak tam? Dostaliście już swoje super wypasione czarne maseczki z drucikiem? Może mi ktos wyjaśnić, dlaczego maseczki są wkładane niezależnie od liczby mieszkanców po 2 na dom? Jeśli chodzi o płacenie za śmieci to w rodzinie 4 osobowej płacą 4 osoby, a w kontekście maseczek to 4 osoby dostają 2. Mają je nosić na zmianę? Czy może 2 osoby mają nie opuszczać domu.... Kto to koordynuje? Czemu maseczki znajdują się w skrzynkach na zwroty? Na te maseczki idą przecież nasze pieniądze....

1.

Sprawdzałeś czy one w ogóle mają jakiś certyfikat? Jak nie mają, to proponuje sobie dorobić brakujące nawet ze starych gaci, taki sam efekt ochronny będzie. Tylko maseczki certyfikowane i z filtrem, one coś dają, a inne z tego co w tv i prasie, to tylko "New Look"

MistrzCietejRiposty 2020-05-13 18:18:39

2.

Z jakiej skrzyneczki u nas nikt nie dostał żadnej maseczki chyba po znajomości macie a może jesteście ci z lepszej strony.Niestety Reszel jest bardzo rodzinny wszystko po znajomościach,koneksjach nic dla mniej sytuowanych biedniejszych,założę się że ktoś przy korycie będzie miał maseczki na lata.

Halina 2020-05-13 18:23:31

3.

A kto miał je dawać te maseczki

2020-05-13 19:05:58

4.

Słowiańska i Ogrodowa mają. Normalnie w skrzynkach w bloku.

2020-05-13 20:59:38

5.

Mistrzu Ciętej Riposty, słabe te riposty. Ten komentarz to trochę jak walka z ostrym cieniem mgły. :D Jedyne co jest w samarce poza maseczkami to kartka z herbem Reszla podpisanym Urząd Gminy w Reszlu i Maseczka dla mieszkańców Reszla. Tyle. Wiec w jaki sposób sprawdzić czy są certyfikowane?

2020-05-13 21:04:37

6.

A czy w Reszlu władze dbają o ludzi

2020-05-13 22:38:45

7.

Wychodzi na to że tylko tam mieszkają Reszelacy a inne ulice to już nie mieszkańcy Reszla,sami swoi swoim,chore to wszystko i bardzo typowe dla rządzących w Reszlu,tak jak z darami ,ktoś kto ma dostaję a osoby potrzebujące niekoniecznie .

Halina 2020-05-14 13:52:02

8.

Jest już oficjalne info w tej sprawie na facebook'u gminy

2020-05-14 14:55:04

9.

burmistrz ? znalazł gdzies wybrakowane i co pięćdziesiąty znajdzie w skrzynce pocztowej

katolik 2020-05-14 17:23:19

10.

burmistrz ? znalazł gdzies wybrakowane i co pięćdziesiąty znajdzie w skrzynce pocztowej

katolik 2020-05-14 17:23:19

11.

słyszałam ze burmistrz w kwarantannie

Agnieś 2020-05-14 17:53:02

12.

Ja dostałam i bardzo dziękuję. Z tego co wiem maseczki są roznoszone SUKCESYWNIE i są umieszczane w skrzynkach na listy, jeżeli ktoś nie dostał, lub dostał za mało, ma możliwość zgłosić się do Urzędu. Nie rozumiem ludzi, którzy dostali i narzekają, nie pasuje to oddaj, proste. Nikt nie ma obowiązku nam dawać maseczek więc po co tyle jadu... Przysłowie mówi "darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda". Tak jak ktoś wyżej napisał, jest już informacja na Facebooku urzędu...

Jamajka 2020-05-14 20:51:03

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble