1.
Za przestępstwo
2019-11-16 09:35:17
2.
Nabrała na brata z TOLNIK jakieś rzeczy i sfałszowala jego podpis czyli za " przekręty " długo chyba tego nie miała ale brat jej nie popusci nic ... niech robi co chce aby nie w Reszlu . Juz może zacząć się pakować na tolniki tam może ja życia nauczą skoro tu żyć nie umie i nigdy się nie nauczy .
janusz 2019-11-16 22:35:42
3.
Dlaczego odchodza z tego swiata normalni dobrzi ludzie a takie gowno zyje I smierdzi dlaczego?
kuna 2019-11-17 00:31:20
4.
To Twarda sztuka nie da sie nie wywiozą jej tak szybko zobaczymy
2019-11-17 15:27:11
5.
Fggg
Hun 2019-11-19 22:22:02
6.
Brawo wybrałaś Mk zostaje wentylację już robią i co to było wiadomo cyrk
2019-11-21 17:21:40
7.
Spokojnie , musi odbyć się sprawa o eksmisje po czym uczynna Pani opuści miasteczko. Sama dobrowolnie tego nie zrobi gdyż telewizja była tylko na pokaz , skoro nie chce opuścić tego lokum i przejść na czyste zadbane warunki świadczy o tym ze lubi siedzieć w " syfie" . A co do wentylacji - jest planowany z tego co wiem remont tego budynku itd wiedz wentylację tez będą robić , komin juz widziałem zrobiony także bądźmy dobrej myśli ! A sąsiedzi powinni ze swojej strony powiadomić sanepid co ta kobieta zrobiła z mieszkaniem . Na portalu pisała ze córka zalewa jej ŚCIANY i mieszkanie po czym zmieniła wersje iż zalewa korytarz . Dziwna sprawa bo układ tych mieszkań nie pasuje do żadnej wersji owej kobiety . Ale czas pokaże czy Pan Burmistrz dotrzyma słowa i spełni przy okazji marzenie praktycznie całego Reszla .
GUMIŚ 2019-11-21 19:25:28
8.
Niech już ją stąd wywalą. Parszywe, fałszywe, podłe babsko. Wyszystkich obraża, a sama nie widzi jaką jest syfiarą i patologią. Ona powinna się leczyć, owszem, ale na swój tłusty łeb.
Ja wiem 2019-11-25 06:30:40
9.
I zostaje w Reszlu
aga 2019-11-27 20:04:42
10.
Jak to zostaje??? Niby skąd wiesz? Bo tak ona sama oznajmiła? Przestań takie głupoty pisać. Ma się odbyć sprawa o eksmisję. Także co Ty możesz wiedzieć?!
Ja wiem 2019-11-28 04:48:38

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama