Bal karnawałowy

title=

1% podatku

Sklep komputerowy

dzisiaj nie napisano posta
  • Forum- rozwinięcie tematu

dodaj nowy temat

Nowa Pizza

1635. Co o niej myślicie? ja jadłem i stwierdzam że jest dobra ale bez szału

odpowiedz

1. Czyli jak wcześniej napisałem,nie ma co poprawiać doskonałości do jakiej doszedł "Feniks"..

2. Rowniez dziekuje, jako rodowity Reszelanin dowiedzialem sie czegos wiecej o moim miasteczku....np. ze mieszkalem na ulicy A Hitlera. Moim zdaniem powinno sie nauczac o tym w szkolach reszelskich, zeby mlodziez wiedziala skad te nazwy sie biora. Np. Lukasinskiego, o tym czlowieku juz nie ucza w szkolach, a warto wspomniec troche hisrtorii. Przy okazji, historia krainy, okolic i samego miasta powinna byc w programie szkolnym obowiazkowa.

3. a gdzie ona jest :P

4. Mieszkam na ul.Hitlera(obecna Kolejowa).

5. malo rzycia znacie.obecnie mieskam na ólicy chitlerowskiej.pozdro żadcy

6. malo tego hcialem dodac ze jezyk polski mam w malym palcu.i tak zadcy jestescie,tepe stżały

7. Nowa pizzeria. Pierwsze słyszę. Gdzie ona jest??

8. Zadki,ale o co Tobie chodzi?

9. A nic, tak chce udowodnić, że jest fajny ;)

10. nowa pizzeria jest tam gdzie była stara piekarnia u wiśniewskich

11. żadna pizzeria nie przebije pizzy u pana Fenika... tam jest najlepsza!!!

12. najpierw trzeba spróbować,ernest,a dopiero póżniej komentować i oceniać.

13. bylem dzisiaj tam na pizzy i jest bardzo smaczna ;d polecam :)

14. mlodzi się uczą i jeszcze długo będą się uczyć bo pizza jest nijaka

15. Niestety nowa pizza jest nie smaczna. Ciasto cienkie, przepalone, źle doprawiony kurczak i te pieczarki, ochyda. Niestety. Musicie tochę popracować żeby polepszyc smak

16. Wydaje mi się że nowa pizza jest robiona po kosztach, oszczędnie. Trzeba niestety inwestowac

17. Pizza jest pyszna, no moze przydało by sie troszkę grubsza warstwa składników. Ale ciasto i ogolnie smakowo to super!Od dzis chodze tam:)

18. Fuj fuj

19. Moi Drodzy,ja nie mam takich dylematów,właśnie spałaszowałem pizze "Diabelską"niebo w gębie,teraz trzeba popić piwkiem(moc naprawdę duabelska)..Po co eksperymwntować?

20. Oczywiście od "Feniksa".

odpowiedz

<< wróć do tematów

Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.

© 1998-2012 Specnet