wróć do tematów forum

Odśnieżanie......

Komentarz

toja. 03-12-2010 godz 11:42

Na ulicy CHROBREGO w ogóle nie można wyjechać samochodami tyle jest śniegu że samochody sie zakopuja! PROSZE O ODSNIEZENIE ODPOWIEDNIE WLADZE !

1.

Na górce za parkiem jest za mało śniegu i nie mogę sobie pojeĽdzić na sankach. Proszę odpowiednie władze o naśnieżenie . :))). I jeszcze poprosiłbym te władze o zrobienie lodowiska, bo chętnie pojeĽdziłoby się na łyżwach.

mieszkancy 2010-12-03 11:46:01

2.

Prosze odpowiednie władze o przeczyszczenie mózgu osobie powyżej.

wwlw 2010-12-03 11:59:28

3.

prosze odpowiednie władze o zrobienie Euro2012 w Reszlu.

ho ho ho 2010-12-03 14:18:04

4.

Musimy pochwalić się gospodarnością w naszym mieście przed odwiedzającymi hale sportową sędziami. Na pewno nie widzieli takich ilości śniegu na chodnikach i ulicy jak wygląda to w naszym mieście. Pozdrawiamy służby, które powinny pójść do restrukturyzacji

bobo 2010-12-04 10:04:22

5.

To dawać śnieg spod Gimnazjum za park :D

solid_strikes_again 2010-12-04 20:24:52

6.

Co roku to samo.Zawsze o tej samej porze roku przychodzi zima.Nadszedł czas by zrobić z tym porządek.Należy na rogatkach miasta postawić znaki "zakaz wstępu dla zimy" i postawić naszego strażnika miejskiego.Należy jeszcze potem zlikwidować jesień bo deszcz,bo liście ,wybić wrony bo kraczą,psy bo s....ją i szczekają,koty bo miauczą,ptaki bo śpiewają,słońce bo jest dokuczliwe i co tam jeszcze komu przeszkadza wedle listy życzeń i zażaleń.I ogłosić Reszel miastem szczęśliwych ludzi.Amen.

kotek 2010-12-05 08:24:27

7.

Proszę odpowiednie władze o odśnieżenie placu przed moim garażem,bo nie mogę nigdzie wyjechać...Czy chcecie abym nie wyjeżdżał aż do wiosny? ale jesteście niedobrzy:) p.s Wczoraj byłem w Giżycku,wcale nie jest lepiej a może nawet gorzej jak u nas.

patriot 2010-12-05 11:55:48

Komentarz

wróć do tematów forum

Thwaites - jak dobrać filtr, pasek i oleje do wozideł Thwaites?

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble