dzisiaj nie napisano posta1572. Mam do oddania małą suczkę. Piesek jest czarny z brązowymi łapkami, nierasowy (chyba, że ktoś uznaje owczarka warmińsko-mazurskiego ;D), nie będzie duży, jest łagodny i nadaje się do domu. Pies będzie do odbioru 31. lipca, w ramach możliwości dostarczymy pieska do nowych właścicieli. Kontakt: gg- 4151773, kom- 605387736.
odpowiedz1. jestem chetny.
2. No tez lubie psy, tylko sie tak długo gotuja...
3. Młode mięso, będzie się szybciej gotować... || Matko, jak to ludziom się w wakacje nudzić może.
4. ja to tylko kocie mięso lubie
5. Kotów na zbyciu niestety nie mam ;)
6. z psów dobre schabowe a z kotów kisiel dobry albo wyskok na cmentarz z kotem na wino mowie wam miodowo lipowe i zagryzasz kotem mniam:d a tak na serio nie piszcze głupot tylko bierzcie pieski:D
7. Jankiel, z tego co pamiętam, ostatnio nie skorzystałeś z propozycji wypicia wyborowego miodowo- lipowego. Gusta Ci się zmieniły w tak krótkim czasie? ;D || Może Ty chcesz małą suczynkę? ;>
8. Jankiel, z tego co pamiętam, całkiem niedawno odmówiłeś skosztowania tegoż wytrawnego trunku, jakim jest wino miodowo-lipowe. Czyżby gusta tak szybko Ci się odmieniały? ;D || A może Ty chcesz małą suczynkę? ;> ;)
Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.