1. wiem
2. chyba wszyscy wiedz± ;) samochód je¼dzi przecie¿ i og³asza ;)
3. A w Pelcowi¼nie i tak podwy¿szaj± ceny towarów na pó³kach...
4. wysokie ceny a i obs³uga nie bardzo w nowych sklepach napewno bêdzie milej
5. He he ciekawe co dostanie pierwszy klient a co ostatni.
6. no to bêdzie nagonka sklepikarzy,¿e niedobre,¿e obce i z³e.a kto bêdzie chcia³ to bêdzie kupowa³ gdzie mu siê podoba.skoñczy siê wreszcie miasto starców, ¶limaków i zastoju
7. Co do Pelcowizny chcia³bym od siebie dodaæ tylko jedn± uwagê i nie chce nikogo obraziæ,ale obs³uga Tego sklepu powinna zapoznaæ siê w s³owniku co oznacza wyraz-przecena a co znaczy wyraz promocja- zapraszam do lektury
8. POPIERAM!!!
9. " Tu przed drzwiami te¿ jest s³onecznie, a rozentuzjazmowany t³um krzyczy co chwilê „OPEN THE DOOR! OPEN THE DOOR!”...A wiêc t³um przed drzwiami to w pierwszych rzêdach renci¶ci i emeryci oraz osoby które cierpi±ce na bezsenno¶æ, albowiem ¿eby stan±æ w pierwszej linii trzeba by³o tu byæ oko³o 22:00 ju¿ wczoraj. Zaraz za nimi lekko z lewej bezrobotni, dalej wycieczki szkolne, a po prawej konsumenci z zaprzyja¼nionego z naszym miastem Sosnowca. A potem to ju¿ kolejno matki z dzieæmi, emeryci, m³odzie¿, renci¶ci i znów emeryci. Halo, Mietku, a czy to prawda, ¿e pierwszych kilkana¶cie osób otrzyma drobne upominki miêdzy innymi telewizor, kamerê, rower górski i roczny karnet wstêpu drzwiami dla personelu? Haaloo, haaloo oczywi¶cie, ¿e to prawda, ale tez nie do koñca. Sk±din±d bowiem wiem, ¿e nagrodami bêd± równie atrakcyjne kolorowe d³ugopisy, dwana¶cie worków z ziemi± ogrodow± i komplet spinaczy do bielizny. Ale, ale Mietku przerywam ci w tej chwili, bo oto mamy ju¿ koñcowe odliczanie. Trzy, dwa, jeden i ... poszli. Na pocz±tku wszyscy razem, g³ównym holem, po lewej jakby szybciej m³odzie¿ tym ale emeryci nie wygl±daj± na wycieñczonych. O tutaj z prawej mamy straszliw± kraksê, straszliwa kraksa z prawej. Ale teraz ju¿ zakrêt, a st±d jest kilkana¶cie metrów do stanowiska z koszykami..." Ani mru mru otwarcie hipermarketu Pewnie tak to u nas wyglada xD
10. dobre podsumowanie.ALE IDE TAM!
11. Moje zdanie: sklep mo¿e byæ, niektóre rzeczy s± tañsze nie powiem... Ale s± i dro¿sze. Obs³uga ogólnie mi³a. Niestety oszukuj± na cenach, wszystkie warzywa i owoce mia³y w rzeczywisto¶ci wy¿sze ceny ni¿ by³y pokazane. Sadzê, ¿e to celowe dzia³anie. Nikt nie patrzy³ tak na prawdê jakie by³y ceny bo ka¿dy od razu wrzuca³ los do urny. Dlatego pragnê przestrzec ludzi, ¿eby sprawdzali ceny, tak na przysz³o¶æ. A i jeszcze jedna sprawa: pan dyrektorek - cio-ta w ró¿owej bluzeczce, strasznie niemi³y, opryskliwy i chamski. Zachowuje siê jakby by³ nie wiadomo kim. Rozumiem, ¿e dzieñ otwarcia, ¿e stres, ale ¿eby przeszukiwaæ i wyrzucaæ dzieci i krzyczeæ na babcie to chyba przesada. Po prostu chamstwo, prostactwo i nic wiêcej. Pan dosta³ pracê bo niby "dobre papiery" - HAHAHA. Gdzie zatrudniaj± takie CIO-TY?! Powiem tylko tyle: DNO! £adna wizytówka POLO MARKETU!
12. Bo¿e!!!! Widzisz i nic nie mówisz!!!! Ludzie, czy Wam zawsze musi co¶ nie pasowaæ???!!?! Jak nie Pani z aparatem to teraz obs³uga sklepu!! Nie wiecie co macie!!! Wyprowdzcie siê z Kochanego Reszla do du¿ego miasta!!! Warszawy, Trójmiasta, Poznania i pomieszkajcie tam nascie lat- docenicie to to macie , a pamiêtajcie BARDZO CIE¯KO BÊDZIE TO ODZYSKAÆ!!!!!!!!
13. Pierwszy dzieñ -Polomarketu--i od razu nieprzyjemne wra¿enie,które pozostanie w pamiêci!!!!Przy wej¶ciu sta³ CHAM I GBUR w ró¿owej koszuli to podobno szef.........Opryskliwy,nieuprzejmy ,lata³ biegiem ,potr±ca³ ludzi,krzycza³ na dzieci,zacz±³ nawet od przeszukania plecaka kilkuletniego ch³opca.Na miejscu matki tego ch³opca da³abym mu popaliæ,ile wlezie.Nie ka¿dy kradnie!!!!!Starsze osoby te¿ nie mia³y poszanowania ze strony tego GBURA.Dziwiê siê,¿e takie niepozorne indywiduum dosta³o pracê--chyba po znajomo¶ci.NIE WIEM CZY BÊDÊ ROBIÆ TAM ZAKUPY<BO NIC NIE ZATRZE PIERWSZEGO NIEPRZYJEMNEGO WRA¯ENIA!!!
14. Do Pana Waldusia: No ja siê przeprowadzi³am a tu by³am by³am tylko przejazdem. Sama pracujê w du¿ym markecie i u nas w ¿yciu nie spotka³am siê z takim zachowaniem. U nas po prostu takiego chamstwa nie ma... W kolejce sporo osób komentowa³o postêpowanie tego ch³ystka, nie tylko ja. Poza tym skoro kto¶ pracuje na takim stanowisku to powinien zachowywaæ siê odpowiednio, nie s±dzicie? Widaæ tutaj nie obowi±zuje zasada 'nasz klient - nasz pan'.
15. Ona: nie chodzi o obsluge sklepu!!! tylko o mentalnosc Twoja i innych forumowiczow, a jezeli mozna wiedziec to gdzie sie przeprowadzilas i jak dawno temu ???
16. Wy to wyszscy jeste¶cie poj..... Jest sklep gdzie jest taniej i dobrze , bêdzie drugi jeszcze lepiej, na mie¶cie te¿ s± gbury w sklepach i to jeszcze gorsze. Trzeba siê cieszyæ ¿e w naszym miasteczku co¶ siê dzieje, szkoda ¿e dopiero teraz, ale có¿ wybory siê zbli¿aj±. A ceny s± ok. W Biskupcu w sklepach jest dro¿ej ni¿ w warszawie, a w Reszlu jeszcze dro¿ej ni¿ w Biskupcu !!!!!
17. Mentalno¶æ... Nie krytykujê byle g³upot wiêc nie porównuj mnie do innych. Opisa³am moje pierwsze wra¿enia, z reszt± nie tylko moje. Ja staram siê zachowywaæ fer w stosunku do ka¿dego, ale do tych, którzy zachowuj± siê tak, niestety siê nie da. Po prostu denerwuj± mnie ci gorsi ludzie, i nie mam tu na my¶li pochodzenia czy stanu spo³ecznego ale charakter.
18. faktycznie pan przy wejsciu na hale sklepowa zachowywal sie troche skandalicznie a jego ruchy i odzywki byly bardzo nerwowe i wybuchowe.za to Panie obslugujace zarowno na kasie jak i na sklepe byly bardzo uprzejme i ladnie ubrane:)pozdrawiam je wszystkie i gratuluje pierwszego dnia w pracy.
19. Du¿o rzeczy tañszych, ale ¿e dro¿szych to siê nie zgodzê. Jak ju¿ to takie same ceny. Ale ogólnie taniej!! A co do szefa trzeba wybaczyc - te¿ cz³owiek, cieszmy siê PoloMarketem!!
20. Jasne, ¿e bêdzie taniej i przynajmniej wszystko pod rêka w jednym miejscu. Nie trzeba biegaæ po sklepach i cenowo jest jak najbardziej OK!!
21. Widaæ s³abo siê rozgl±da³a¶/e¶...
22. No i waga za du¿o wa¿y... :/
Portal informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.