dzisiaj nie napisano posta1. Patola!!!!!!!!!!!! A gdzie Policja niszczenie mienia publicznego takich ludzi powinno się karać z Art. 143. § 1 By gówniarz wiedział ile to kosztuję.W głowę niech rzuci sobie. :)))
2. pomyleńcy
3. To jest chore ,dlaczego wszyscy boją sie zareagować,przecież jest prawo.Może w koncu wziąć się i wyszyścić wiele spraw związanych z Nimi.
4. a jeden mądry do gdanska uciekl i bardzo dobrze!
5. Tą rodzinę powinno się wysiedlić z tamtąd. W samym centrum miasta takie szopki odstawiać. Leczyć czubka do psychiatry i na odwyk.
6. Skąd miał brac przykład. Dno
7. To jeszcze lepiej było kilka dni temu, jak Mateusz k. Leżał na ulicy całkowicie pijany. Ktoś dzwonił na policję. Dzień później szedł pijany o 12. Pisałem o tym tylko ze administrator usunął post. Pozdrawiam.
8. Zal po prostu co się dzieje z tą rodzina, jak dla mnie patola w 100% :) pozdro !
9. A jaka ściana odrapana !!!!!! Wspaniała reklama miasta tam mieszka nasi włodarze wiedzieli co robią ;p
10. Wspaniała reklama miasta tam mieszka nasi włodarze wiedzieli co robią ;p
11. przyjdzie kryska na matyska....
12. Napiszcie o nim książkę, a nie tak wypisujecie na forum ;] . Bez sensu...
13. Na książkę to chyba trzeba sobie czymś zasłużyć ;) dla mnie temat roku :)
14. Na książkę to chyba trzeba sobie czymś zasłużyć ;) dla mnie temat roku :)
15. No zasłużyć i chyba to zrobił skoro go tak opisujecie xDD..
16. i już widać że kolejny uliczny żul do kolekcji
17. Wy(My) piszecie a on sie pewnie głupio cieszy że powstał o nim temat na forum, ale koles jest przykry
18. o czym tu pisać o jakimś patałachu
19. cała rodzina to PATOLOGIA !!!! jeden mądry w Gdańsku siedzi ;))...
20. I do tego te polski drogi... :/
21. wiecie ten z gdanska rodziny sobie nie wybral ale to nazwisko na K. to wstyd!
22. dobra dobra, ten z Gdańska nie lepszy..jak wyjechał to niby teraz grzeczny jest bo go tu nei ma, ale dużo mu do braciszka nie brakuje
23. nie znacie, nie oceniajcie...
24. no trudno ich nie znac:D
25. Dostal te pol litra chociaz? ;d
26. no wlasnie dostal te pół litra czy nie?
27. Gadacie jak potłuczeni... Widziałem `akcje` i ktoś miesza na tym forum... Ok rzucał ale nie w budynek a przez okno i to kawałkiem kija od szczotki.. A to pół litra to potłukł dla ojca! i krzyczał że `...doli coś takiego i że nie ma picia` Samizobaczcie jak ten jego ojciec wygląda... On ma prawo wypić i nic Wam do tego ale proszę Was nie mieszajcie tak bo z tego co widzę to ktoś tu miesza specjalniee
28. Co wy się chłopaka czepiacie może lubi się tak bawić. I jak tak lubicie o nim pisać to Może książkę o nim napiszcie wszyscy razem ... CO ??? A i jak już piszecie o kimś to powinniście dowiedzcie się co jest prawdą, a co nie :(
29. patola;d
Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.