wróć do tematów forum

1.

A komentarz dodali cudowni sąsiedzi których syn operuje gazem pieprznym zaczepiając innych młodocianych . Jesteście tacy sami jak Ta Ewka . Ewka ty się zajmij dzieckiem bo dla przypomnienia wcześniejsze straciłaś a Ty Andrzeju weź się za robotę bo sąsiedzi D.....ki żyć wam nie dadzą

2024-11-29 16:57:42

2.

Mam nadzieję, że tym razem to nie o mnie mowa. Ja mam ostatnio kasy tyle ze nie widziałaś przez całe rzycie, ;-). Ale d boli, bo my nowe telefony, markowe ciuchy a dzieci w te lato poleca na wakacje za granice a wy w łachmanach z lumpeksa.

gosia 2024-11-30 20:10:28

3.

Jprd idioci ... I Kuba.... I żab .... Chu warci

2024-11-30 20:39:37

4.

Tak tak macie telefony , życie pisze się przez Ż , Markowe ciuchy to widzicie jedynie w internecie a w lato polecicie ale na święta Lipkę ewentualnie Iwaniak . I tylko płoty ploteczki i nic więcej za wychowanie dzieci się weź tłumoku bo im więcej czytam twoich śmiesznych komentarzy tym bardziej mam złe zdanie o Tobie

2024-11-30 21:57:50

5.

RESZELSKA PATOLOGIA W AKCJI HAHAHAHA:D

Dądzik 2024-12-01 12:04:46

6.

Odezwała się Reszelska Patologia numer jeden

2024-12-01 12:51:55

Komentarz

wróć do tematów forum

Szkolna Wigilia

20 grudnia odbyła się uroczysta Wigilia szkolna, która przy jednym wielkim stole zgromadziła uczniów, nauczycieli oraz pracowników szkoły. To wyjątkowe wydarzenie, które miało miejsce w pięknie udekorowanej sali gimnastycznej, wprowadziło wszystkich w magiczny, świąteczny nastrój i stało się okazją do wspólnego biesiadowania i kolędowania.

wiecej...

Reklama

Mąka chlebowaMeble
Zobacz również Reszel Ogłoszenia Wizytówki Ulotki Mąka Chlebowa Święta Lipka