wróć do tematów forum

Pelcowizna

Komentarz

Watra 29-09-2021 godz 07:23

Czy do pelcowizna w można wchodzić z psami? Pytam bo będąc w sklepie w poniedziałek około 18:30 była pani i psa woziła w wózku sklepowym, a pracownicy nawet nie zwracali na to uwagi.

1.

Co prawda przepisy prawa nie zakazują wprowadzania psów do sklepów ale nie wolno ich wozić w wózkach spożywczych bo korzystają z nich inni ludzie np. mogą być uczuleni na sierść itp.to nie higieniczne a faktycznie ja też to widziałam a dziwne bo ta pani to ma ponoć wykształcenie medyczne ,ale widocznie damom z miejscowości koło Reszla na literę R wolno .

rencistka 2021-09-29 07:53:38

2.

To zależy od wewnętrznej decyzji danej sieci sklepów wiem że do Biedronki nie wolno jest zakaz niektóre sklepy ale chyba bardziej przemysłowe pozwalają ale na smyczy i kagańcu oprócz psów przewodników bo te mają inne zasady ale w wózkach to absolutnie zakazane tam się wkłada żywność a nie psy czy np. dzieci. Inni też korzystają z tych wózków ,nie wolno na to pozwalac

555 2021-09-29 08:08:53

3.

Ten sklep to kiedyś był sklepem teraz to nie ma co pisac

ania 2021-09-29 15:48:17

4.

pies jest super ,gorsza stara baba

pelco 2021-09-29 18:35:40

5.

Kuurwa mać. Dobrze, że wyjechałam z Reszla. Miałam psa i kota ale zostawiłam że względu na chorobę. Tu jest zachciachnek Europy. Co komu przeszkadza pies w wózku. Była Reszelanka. MK.

Włącz mózg 2021-09-29 18:48:45

6.

Lubię zwierzęta ale do sklepu ze zwierzakiem nie powinno się wchodzić my tam wkładamy jedzenie do koszy a gdzie wielki pan kierownik?

ania 2021-09-29 19:14:36

7.

Czego się czepiacie psa, ja jutro idę do Pelcy z małym prosiakiem, to będzie jazda. Prosiak będzie na smyczy.

Janusz 2021-09-29 22:01:19

8.

Psa to się nikt nie czepia bo co on winny tylko właścicielka nie zwraca uwagi na innych ludzi powinna mieć prywaty koszyk a nie ten dla wszystkich klientów ,ja nie chciałabym używać takiego wózka do którego kładzie się jedzenie ,a w którym siedział czyjś piesek i zostawił tam swoją sierść czy ślinę.

555 2021-09-30 07:27:07

9.

Wezcie wy się lepiej za czytanie książek

Ruben 2021-10-17 23:53:38

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble