Ewka 30-03-2020 godz 23:12
Czy zapadły w naszej parafii już jakieś decyzje czy odbędzie się w maju komunia święta?
1.
Ludzie czy w tych czasach nie macie telewizora lub radia co sie dzieje. Pomyś o tym aby wszyscy byli zdrowi w twojej rodzinie jak i całe społeczeństwo .
Nie wychodz z domu 2020-03-31 08:51:33
2.
Miejmy nadzieje, że wszystko wróci do normy do maja, dlaczego moje dziecko ma nie mieć Komunii Świętej, nie jest gorsze od poprzednich roczników. Ja póki co normalnie kupuje prezenty i trzymam sale.
malgosiagosia 2020-03-31 10:00:00
3.
malgosiagosia a...szpital zakaźny trzyma dla Ciebie łóżko.
... 2020-03-31 10:08:44
4.
Prosze bez uszczypliwosci ja kocham swoje dziecko w przeciwienstwie do ciebie
Malgosiagosia 2020-03-31 15:45:48
5.
Ja wam to pisze ojciec protektor Rydzyk dawajcie swe pociechy do komuni i co się z tym wiże na moja trudna sytuacje finansową podpisano Jarosław K
ja 2020-03-31 16:08:11

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama