wróć do tematów forum

Polo market

Komentarz

hamlet 17-03-2021 godz 00:45

Podczas zakupów 16.03.21 godzina po 19.... Pani obsługuje mnie, proszę o to aby,, twardy,, produkt jeśli może poda jako pierwszy a miala w zasięgu ręki, zero odpowiedzi, nie podała. Pół biedy, spakuje pozniej. Place karta, czekam czy zapyta o potwierdzenie nie zapytała.. czekam więc aż da mi rachunek i potwierdzenie bo może w końcu da... nic... patrzy na mnie zdziwiona.... mam wrażenie że myśli co ta baba chce.. więc sama zapytalam czy to już wszystko a ona,, no tak a co jeszcze?,, no kuzwa... bardzo nie miła Pani, nie powinna pracować z ludźmi.... Pani E. Z. jeśli tak boli Panią obsluga ludzi to zmieni Pani pracę... pozdrawiam

1.

Kasjerki w Polo i Biedronce nieraz potrafią przejść same siebie kiedyś robiąc zakupy w Polo pani rzuciła jajkami jakby młotem na olimpiadzie aż dziw że żadnego nie pobiła jak zwróciłem uwagę żeby ostrożnie się z takim towarem obchodziła to jej szyderczy wyraz twarzy wystarczył za odpowiedz

ja 2021-03-17 06:17:21

2.

Z jednej strony się im nie dziewie pracować za minimalną krajową, Ale z drugiej strony to z takim nastawieniem po co do pracy przychodzić?

kuba 2021-03-17 16:57:32

3.

Robię w polo często zakupy. Wszystkie panie są miłe ,a do pani Shakespeare to nie ładnie jest rzucać inicjałami, można powiedzieć co nas boli, tak po prostu.

2021-03-17 17:35:41

4.

Zakończone pisanie o M K i M N to za polo się biorą a pan admin nie widzi tego

2021-03-17 18:24:41

5.

Panie Administratorze. Na forum nagminnie powstaja tematy mające na celu obrazę i dyskryminację w stosunku do osób przedstawianych w sposób rozpoznawalny dla mieszkańców miasta i czytelników forum. Jako że jest to strona reprezentująca urząd miasta, gdyż jest bezpośrednio z nim związana- jest to nie do pomyslenia . Niezależnie od pobudek i powodów treścią postów są bezpośrednio osoby, w kierunku których, wytaczane są obelgi i oskarżenia . Padają one ofiarą kategoryzowania oraz przede wszystkim bycia publicznym tematem plotek i obiektem ocen. Posty zawierające reklamy lub również inne blache nadużycia znikają ze strony w trybie natychmiastowym. Wzywam Pana, aby poczuł Pan odrobinę odpowiedzialności za prowadzenie strony, która jest niejako publicznym artykułem gminy. Wszystkie tematy i posty wycelowane w mieszkańców powinny być kasowane . Pozdrawiam

Mieszkaniec 2021-03-17 18:45:57

6.

Proponuje również wprowadzić system rejestracji, aby odpowiednio filtrować i zniechęcac do pisania zbędnych i niewłaściwych dla gminnego formatu tresci. Jeśli leży to poza Pańskimi predyspozycjami proszę dać się wykazać młodym i chętnym informatykom, którzy chętnie popracują u siebie w mieście , a dla których pracy nie ma .

Mieszkaniec 2021-03-17 18:52:32

7.

Prawda

2021-03-17 20:19:28

8.

,, Mieszkaniec,, nikt nie został obrażony to raz. Jako klient zostałem źle potraktowany oraz nieodpowiednio obsluzony. Nie poszedłem z tym do kierownictwa ponieważ nie chciałem robić kobiecie bezpośrednich problemów. Napisałem tutaj ba forum, aby zobaczyć czy tylko ja miałem taki problem z ta ekspedientka... I widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Mize czas coś z rtm zrobić? Jeśli Pani praca nie odpowiada to czas ja zmienić, tu się powtarzam, ale taka jest prawda. Proszę znaleźć prace z powołaniem.

Hamlet 2021-03-17 20:40:27

9.

Tylko ty masz ten problem.

2021-03-17 20:57:09

10.

Szanowny Internauto o nicku "Mieszkaniec". Jeżeli masz uwagi dotyczące łamania prawa, naruszania regulaminu lub zwyczajnie czujesz się pokrzywdzony na tym forum, to proszę wskaż konkretny wpis, a zapewniam Cię, że ten zostanie usunięty. Adres e-mail jest dostępny w stopce strony, można również zadzwonić. Strona, o której wspominasz (w domyśle to forum), ani żadna inna w domenie reszel.pl nie reprezentuje Urzędu Miasta.

SpecNET 2021-03-17 21:00:14

Komentarz

wróć do tematów forum

Tekstylia czy skóra — co lepiej sprawdza się na motocyklu?

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble