Bal karnawałowy

title=

1% podatku

Sklep komputerowy

dzisiaj nie napisano posta
  • Forum- rozwinięcie tematu

dodaj nowy temat

Prawko.

1642. Do kogo najlepiej iść na jazdy na PRAWKO ?

odpowiedz

1. do "śmierdziuszka" :)

2. Dziwi mnie fakt ,że panowie nie dbają o higienę.To ,że się umyją i założą te same ubrania nic nie da.Trzeba zmieniać.Najlepiej przed wyjściem do pracy czy szkoły, wziąć prysznic i założyc czyste ubranie.Nie zmuszjcie innych do waszych zapachów.Zacznijcie dbać o higienę,matki uczcie swoich synów dbania o czystość.Wtedy pewnie nie będzie takich wpisów.

3. Polecam Pana Bartosiaka. Pozdr

4. ja też polecam Pana Bartosiaka sam się u niego uczyłem. Upana Sobczaka tez jest dobrze odradzam Pana co mieszka przy targowicy (nazwiska nie bede wymieniał) jest beznadziejny.

5. Witoooo Rulezzz

6. a ja w przeciwieństwie do was uczyłam się u pana przy targowicy i jakoś nie jest beznadziejny. A wprost przeciwnie wziął pieniędzy taniej niż u Bartosiaka.

7. jak dla mnie pan który mieszka przy targowicy tez jest oki :)

8. Ja polecam Pana Subocza ;)

9. U pana przy targowicy jest najtaniej w okolicy. Ja zdałam za pierwszym razem i sobie chwale.

10. Taniej nie znaczy lepiej-Pan Subocz jest ok.Dokładnie tłumaczy wszystko podczas jazdy.

11. Jak polecam Pana Bartosiaka, w porządku facet, sama u niego zdawałam, i udało mi się to za pierwszym razem. :)

12. kazdemu sie tylko udaje:) A ja po prostu zdałem:P

13. Pan Subocz jest naprawde w porządku.uczy solidnie i spokojnie. goraco polecam !!!

14. Pan Witek Bartosiak!!!!!!!!!

15. Jak jesteście kumaci,to obojętnie u kogo ,to i tak zdacie.

16. Według mnie,zdecydowanie Pan Subocz..oaza spokoju i bardzo dobre prowadzenie kursantów..polecam.

17. Powiem tak. Moja żona (29 l.) nie miała styczności z autem, zapisała się na kurs do pana Bartosiaka i możecie wierzyć albo nie-wasza broszka! zdała za 1wszym razem (sam byłem w szoku :) ), a przepisy, znaki drogowe, itp. naprawdę zrozumiała i nie gubi się na drodze. A to że sam nie boję się z nią jeździć to już coś bo sam prowadzę auto 10 l.

18. ja z kolei uczylem sie u Pana Subocza i nigdy nie bede tego zalowal.zdalem za pierwszym razem. jest profesjonalistą Polecam PANA SUBOCZA!!!

19. Zdawał ktoś na kat A w Reszlu?

odpowiedz

<< wróć do tematów

Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.

© 1998-2012 Specnet