mała 35 24-03-2021 godz 13:32
Jakie opinie macie o reszelskich przychodniach, która lepsza pod względem lekarzy, podejścia do pacjenta, podejścia do covida.,dawania skierowań na badania czy do specjalistów? Przyjmują normalnie czy przed wizytą na testy wysyłają? , np jeśli zgłasza się ból gardła czy uszu - bo i te już ponoć są objawem covida.
1.
Na kolejowej cały czas otwarte, nie było tak przez cały tamten rok że była zamknięta. Jak byłam przeziębiona to normalnie zostałam przyjęta i zbadana.
reszel 2021-03-30 18:26:16
2.
Na kolejowej tragedia. Cały dzień człowiek dzwoni i nikt nie raczy odebrać telefonu. A jak juz ktoś odbierze to pani w rejestracji zbywa pacjenta. Za co im płacą?za siedzenie picie kawy i plotkowanie?
..... 2021-04-09 13:15:23
3.
Na kolejowej tragedia. Cały dzień człowiek dzwoni i nikt nie raczy odebrać telefonu. A jak juz ktoś odbierze to pani w rejestracji zbywa pacjenta. Za co im płacą?za siedzenie picie kawy i plotkowanie?
..... 2021-04-09 13:15:36
4.
Kłamiecie,ja za każdym razem mam połączenie i nie ma problemów z wizytą u lekarzy.
2021-04-21 16:09:23

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama