Tomel 13-08-2021 godz 15:13
Mam ogromną prośbę, czy ktoś może wie, ile w Gminie Reszel jest mieszkańców w wieku 1-17,18-35 i 36-MAX lat? Ale poważnie pytam.
1.
Patologia 89 procent.Reszta to normalni pracujący ludzie. W tym przedziale wieku. Razem 300 osób.
Has 2021-08-14 19:24:23
2.
Patologia to ty jesteś koleś,ktoś taki jak ty nie ma nawet zielonego pojęcia o swoim mieście a tym bardziej o wieku mieszkańców.A odpowiadając na pytanie to w mieście około 1200
Halina 2021-08-14 20:14:48
3.
Patologia to na Spichrzowej
Xxx 2021-08-15 20:41:34
4.
Kiedyś pisałam pracę na studia i takie informacje uzyskałam w urzędzie gminy. Także proszę spróbować tam
reszelak 2021-08-16 06:47:24
5.
Kolego przejdź się po ulicy Spichowej, popytaj trochę. Tam od dwóch pokoleń nikt uczciwie nie pracował i nie będzie pracował. Rośnie następne pokolenie daj mi się należy. Tam zrobisz doktorat.
Has 2021-08-16 19:28:03
6.
Kolego przejdź się po ulicy Spichowej, popytaj trochę. Tam od dwóch pokoleń nikt uczciwie nie pracował i nie będzie pracował. Rośnie następne pokolenie daj mi się należy. Tam zrobisz doktorat.
Toyota 2021-08-16 19:28:17
7.
A może w końcu każdy zajął by sie swoim życiem zamiast życiem innych ludzi . Tylko Ci co maja wiele wolnego czasu notorycznie cos tu pisza czyli tak zwani - nieroby ! Moze zapiast pisać tylko o spichrzowej gdzie po części sie mogę zgodzić bo jak wracam z pracy wieczorem to widzę co sie dzieje , czasami sie zastanawiam z kąd rodziny mające po 4 czy więcej dzieci biorą na alkohol ...skoro 500+ jest do przeznaczenia na dzieci , ale każdy rodzic robi co chce . słowiańska wcale nie jest lepsza tam jest dopiero patologia , alkohol , i inne używki ale nasze władze i tak nic nie widzą . dlatego najwyzsza pora żeby każdy zajął sie swoim życiem a jak na prawdę ktoś ma cos do kogoś np z tej spichrzowej to moze warto podejść do danej osoby i powiedzieć to prosto w oczy ?? Bo tu obgadujecie a na mieście z kulturą mowicie cześć ewentualnie dzień dobry ....
andrzej 2021-08-17 06:22:33
8.
Andrzej zajmij się swoją babą z hotelu.
Toyota 2021-08-17 20:38:24

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama