J 16-07-2014 godz 18:37
Czy reklamowaliście nagrobek w reston? Proszę o opinie.
1.
Tak ja reklamowałam 3 razy i nadal jest nie zrobione.Krawężniki przyczepili na trochę cementu,który nadal się wykrusza.Nie polecam tam robic.
fiona 2014-07-17 21:10:39
2.
Kupując nagrobek słyszałem i najwyższej jakości materiałów i z tego względu nie było możliwości obniżenia ceny nawet o 20 złotych. Teraz wszystko się sypie, kamień odpryskuje kruszy się odkształca-tragedia, reklamuję a oni obiecują ze przyjadą zobaczą po czym miesiąc się nie odzywają, przeciągają aż skończy się gwarancja. Chyba sprawa skończy się w sądzie. Kochani - zdecydowanie NIE polecam.
J 2014-07-18 20:19:58
3.
Ja wam powiem tylko tyle debile po pierwsze kamień się nie odksztauca ,a że ziemia osiada i pomnik się porusza to i coś może odprysnàć (fachowcy) jak byście nie wiedzieli że kupa gliny i bagno. Także nie mówcie bzdór ta firma robi najlepsze nagrobki w województwie. Jak chcecie chinola to dajcie mniej u konkurencji to zobaczycie co to jest gòwno nara bo nie chce mi się na ten tematpisać ...Do siąsiadki na ploty pa!!!;)
niewinnie oskarżany 2014-07-18 22:55:54
4.
Czytając ostatni wpis poważnie bym się zastanowił nad wyborem takiej firmy co to ludzi od debili wyzywa
ja 2014-07-19 07:01:29
5.
Zgadzam się z przedmówcą ,skoro ktoś tak nazywa klientów więc niech sobie stawia te super nagrobki.
fiona 2014-07-19 12:02:23
6.
do niewinnie oskarzonego-odksztalca nie oznacza ze zmienia swoj wyglad tylko pojawiaja sie zacieki i pekniecia... i nie gadaj bzdur ze od osiadajacej ziemi bo uplynelo wystarczajaco duzo czasu na to by sie ulezala i pomnik mogl byc postawionu.. znam ta sprawe i wiem o czym pisze!!! po drugie reklamacje w tej firmie sa ciezkie a ludzie pracujacy wlacznie z wlascicelem potrafia byc naprawde,, przyjemni ze hej,, szczegolnie jak sie upomina o cos lub zwraca uwage...
rico 2014-07-19 20:45:56
7.
Nie wiem o co chodziło "niewinnie oskarżonemu" w tym wpisie. Faktem jest że o firmie Reston mam jak najlepsze zdanie . Dla mnie usługę wykonali fachowo terminowo i w porównując ceny u konkurencji naprawdę niedrogo. A wykonanie tej usługi było naprawdę trudne. Pozdrawiam
antek 2014-07-29 08:22:45
8.
reston to jakaś lipa firma pewnie
penka 2014-08-17 18:38:05
9.
Ja tam bardzo chwale firme Reston,stawiail po mnik i jest ok .a nie dawno montowali mi w domu parapety z kamienia i tez jest ok , polecam ta firme .:-D
janek 2014-08-18 15:33:29
10.
Firma RESTON to najgorsza firma w okolicy. Pomniki stawia na ilość, a nie na jakość. Byłe tylko wziąć kasę. Trzy razy była zgłaszana reklamacja, obiecanki cacanki, a co do czego to nic nie zrobili w tej sprawie. Krawężniki zrobione na odwal, płyty nie są dobrze przymocowane, ruszają się. W końcu musiałem wziąć to w Swoje ręce, bo od nich poprawki grobu bym się nie doczekał. Czekają aż się skończy gwarancja, żeby brać za to dodatkowe pieniądze. NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY.
p 2016-10-21 14:54:28
11.
Lepiej zainwestować w coś mocniejszego np. granitu, który raczej się nie ulegnie zniszczeniu. Sami taki zamawialiśmy dla naszej babci. Jest to jednak spory wydatek, ale istnieje taki portal iraty.pl , gdzie możesz wziąć raty na nagrobek na bardzo dobrych warunkach.
jozef85 2018-12-22 15:49:54
12.
Dzień dobry. Mam pytanie. 14 lipca zlozylam zamowienie na zrobienie płyty nagrobnej, która miala byv wykonana w 3 tygodnie. Dwa dni później wyslalam pieniadze na konto, część jak mnie proszono ponieważ nie mieszkam na miejscu. Plyta nie zostala wykonana zgodnie z zaleceniem.. Prosilam o poradę jal naprawić błąd. Teraz mnie straszą ze jak nie zaplacce resztę to rozbiorą grób. Proszę o wyslanie mi zdjęć z z kończoną pracą i umowę i jej nie dostałam.. Proszę o radę co zrobić. dziękuję
Ewa 60 2020-10-14 09:25:56
13.
Dzisiaj wpłacę część z drugiej raty., bo się boję i dalej proszę o wysłanie mi zdjęć umowy i porady i nie ma informacji zwrotnych
Ewa 60 2020-10-14 09:32:15

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama