wróć do tematów forum

Ranstad Kętrzyn

Komentarz

2020 06-05-2020 godz 15:06

Witam czy jest ktoś z Reszla kto pracuje w firmie Ranstad?Jeśli tak co możecie powiedzieć więcej?

1.

Jak to w takiej pracy w rejonie za 1500 czy ile tam wychodzi .bida . Sama praca nie jest mega ciezka, dobija na pewno system zmianowy,. atmosfera wmiare ok w okresie wakacyjnym kiedy jest dużo mlodych dorabiakow.Oby były miejsca pracy , bo niektórym coraz dotkliwiej jej brakuje. Życzę powodzenia Pozdrawiam

Sds 2020-05-06 15:23:18

2.

Z tego co wiem to są przyjęcia

2020 2020-05-06 16:08:03

3.

Pracuje w firmie? a to jaką oni dają pracę ? jako niby kto? Myślałam, że ta firma to agencja pracy tymczasowej,która kieruje do jakiejś pracy,a nie że sama u siebie daje pracę. Może się coś zmieniło.

Grażyna 2020-05-06 17:26:56

4.

Randstad to firma wykorzystująca pracowników,umowy to śmiech i gnój,praca na telefon bo nie każdy pracuje normalnie i każą czekać a jak odmówisz pracy w dni wolne to niby jesteś pracownikiem ale nie zarabiasz i dużo zależy od tego gdzie trafisz i do kogo.

Halina 2020-05-06 21:15:42

5.

Po pierwsze Randstad to nie firma tylko pośrednik po drugie było kiedyś spotkanie w sprawie pracy w Philipsie i miód co lała jedna z tych kierowniczek czy jak one tam mają funkcje że praca od poniedziałku do piątku po 8 godz dziennie umowy tygodniowe fajnie brzmiało potem się okazało ze były umowy godzinowe nie na tydzien tylko na 1-2 dni w tygodniu po 3-4 godz na sugestie że co innego mówiła pani na spotkaniu to stwierdziął wyżej wymieniona że nikt tego nie powiedział że tu są realia pracy godzinowej i nie na 8 tylko jak jest potrzeba czyli nawet na 2 godz wiec dobrze przemyślcie czy opłaca wam się pracować u czegoś takiego

ja 2020-05-07 07:20:41

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble