Forum- rozwiniêcie tematu

dodaj nowy temat

Reszel najlepsz± gmin± w Polsce

1634. http://reszel(kropka)wm(kropka)pl/Reszel-najlepsza-gmina-miejska-w-Polsce,77846

odpowiedz

1. To ja pogratuluje dla Gminy Reszel za zajêcie takiego miejsca:) Gratulacje!:)

2. Pewnie jako jedyna byla zg³oszona do konkursu, dlatego wygra³a :):):):):)

3. No chyba tak,bo a¿ dziwne i za co? Za pierdo³y,a mo¿e by tak zajêli siê prac±, a nie lataniem po sklepach.Zakupy robi siê przed i po pracy drodzy urzêdnicy.Kto¶ musia³ siê napracowaæ pisz±c takie zg³oszenie ,a mo¿e tê energiê przeznaczyæ na co innego.

4. Juri i Fx - mo¿e wysilcie siê i przeczytajcie tekst o tym sukcesie. Tam jest napisane ile gmin by³o zg³oszonych. Takie puste szczekanie na forum nie wnosi nic a jedynie dzia³a na nerwy osobom zaanga¿owanym w ten sukces. Ludzie, czy mieli¶cie trudne dzieciñstwo, czy rodzice Was bili, ¿e takie z³o przez Was przemawia? Przecie¿ to normalne chyba, ¿e skoro jest jaki¶ ranking, to warto zg³osiæ kandydaturê. To ogromna promocja Reszla. Niech to do Was dotrze ...

5. Szczerze mówi±c,mnie te¿ dziwi ten sukces.

6. Tak jak na wybór samorz±dowca i takie tam ,nie adekwatne to rzeczywisto¶ci.Mo¿e Pani Sekretarz zajê³aby siê sprawami Gminy bardziej potrzebnymi.a nie rankingami ,które wymy¶laj± sobie gazety.Tym niech w koñcu zajmie siê Biuro Promocji,bo nic nie robi.

7. J mia³em bardzo dobre dzieciñstwo, rodzice mnie nie bili :). Co tu promowaæ, najpierw trzeba wyremontowaæ stare kamienice i zaj±æ siê "hotelow±", dopiero zapraszaæ go¶ci

8. Co miasto robi dla mieszkañców, oczekuj± na pochwa³y tylko, ¿e nie widzê powodu ¿eby to robiæ. Inne miasta siê rozwijaj±, rozrastaj±, a od nas wszyscy spieprzaj±. Nie wspominaj±c o mieszkaniach których nie ma zw³aszcza dla m³odych ma³¿eñstw.

9. wow..aaaaa..hehehehehe..³ajoj.. ajajaj..hurahura..znios³a jajko kura.

10. Tak znios³a mtylko ¿e stare i ¶mierdz±ce

11. 11. rzal

12. Gratulacje! Teraz do nastêpnych wyborów bêdzie to news W£ADZY. Super nam siê poprawi³o, przyby³o miejsc pracy, miasto wypiêknia³o, na inwestycje wydajemy jeszcze wiêcej. Po³owa urzêdników posz³a na bezrobocie zamiast robiæ zakupy w czasie pracy och i ach. W³adza siê ma dobrze. Czas na zmiany

13. ¯AL

14. Wy wszyscy "m±drzy" ! Z czytania ze zrozumieniem PA£A !!! Gdzie jest napisane, ¿e Reszel jest najlepszy w Polsce ??? Tak jest napisane, ¿e Reszel jest laureatem w kategorii :Najlepsza gmina miejska !!! A swoj± drog± to jednak cieszy, ¿e nie jeste¶my tacy ostatni, jakby chcieli niektórzy....

15. a czemu najlepsz± ? bo lotnisko bedzie tutaj i plantacja chrzanu ; ))

16. Dziwi mnie fakt ,¿e nikt nie wezmie siê za ten nasz Urz±d?jak oni pracuj±,wypisuj± g³upoty,chwal± sie osi±gnieciami innych,a niech pochwal± siê swoimi osi±gnieciami.Np.Biuro Promocji co robi???,wcale ich nie widaæ.Promocjê te¿ robi± inni i dziêki im za to.Wstyd Panie Burmistrzu.

odpowiedz

<< wróæ do tematów

Portal informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.

© 1998-2012 Specnet