wróć do tematów forum

Reszelm

Komentarz

Reszelak 12-03-2025 godz 07:42

Chodzi mi o nasz ryneczek czy władze miasta planują coś w tym kierunku zrobić bo wygląda to paskudnie te betonowe ławy te kamienie no i pojemniki na śmieci przy ktorych przyjeżdża gościu i sprzedaje ryby. Latem jest sporo turystów schodzą do parku a tu taka wizytówka miasta.Można by wziąść przykład z pobliskich Korsz jak to wygląda.

1.

To zaprezentuj swój talent i mądrość projektową, tylko skonsultuj z konserwatorem zabytków. A ryneczek jest od wieków...może myślałeś o fotelach dmuchanych zeby wstawić?Będzie mięciutko i elegancko żebyś mógł pisać swoje projekty.A nie jesteś specjalista?Rozumiem nudzisz się.

Tomek 2025-03-12 07:57:58

2.

prawa jest taka ,że turysta chodząc po ryneczku powinien mieć gdzie cupnąć i posiedzieć pod parasolem tak jak w innych miastach na ryneczkach. Szkoda bo widzę jak latem w kafejce czy na przeciwko w cukierni zawsze miejsca zajęte i ta jedyna ulica latem wygląda pięknie jak by była nie w Reszlu,kolejny rok i kolejne nic.....

katolik 2025-03-12 13:34:56

3.

A po co. Lepiej stadion remontować i przygotować na A klasę, żeby się wyróżniać

Jan 2025-03-12 19:26:54

4.

Pisze sie wziąć !

Kuba 2025-03-15 13:29:40

5.

Tomek co Ty bredzisz jakie fotele dmuchane chodzi mi o sam wygląd i miejsce widzę że jesteś zwolennikiem i Ci się to podoba bo ja jestem przeciwnego zdania.

Reszelak 2025-03-21 06:31:06

Komentarz

wróć do tematów forum

Od ziarenka do bochenka

Dnia 3 czerwca 2025 roku uczniowie klas drugich poszli na wycieczkę do Młyna Grodzkiego, podsumowującą tematykę uprawy zbóż, żeby zobaczyć jak funkcjonuje młyn "Młynomag” produkujący różne rodzaje mąki.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble