Maria 09-04-2021 godz 20:57
Szanowni Rodzice! Zacznijcie interesować się swoimi dziećmi! Zacznijcie je wychowywać! Poziom kultury młodych ludzi szwędających się ulicami po południ i po zmroku jest równy zeru. Wyzwiska, papierosy, wyrzucanie śmieci za siebie. Po prostu chamstwo. Dodatkowo brak masek u niektórych. Apeluję o odpowiedzialność! Podczas spacerów widuję te same grupy młodych ludzi, wymalowane dziewczyny, chłopców zapatrzonych w telefon, wyklinających do telefonów. Tragedia! Wstyd dla rodziców!
1.
Aj tam , zawsze tak bylo . Tez bylas mloda i tez wiele glupot zrobilas , jak kazdy . Mlodosc musi sie wyszumic i tyle .
kuba 2021-04-09 22:37:44
2.
Oczywiście młodzież musi się wyszaleć ale co te dzieci robią ? Wielokrotnie słyszałem chłopców biegających przy rynku , przeklinają okropnie a maja zaledwie ok7/ 8 lat do może 10/11 ! Rodzice widocznie nie maja czasu upilnować dzieci . paranoja co się dzieje . Te dzieci widuje dość często ,znam ich Mamę ojca niekoniecznie ale nawet nie będę jej zwracał uwagi bo wiem ze nie ma to najmniejszego sensu .
Rafal 2021-04-09 23:05:24
3.
No 8-10 lat to przesada . Wiesz jak to jest , dzieci kulture wynosza z domu i nasladuja rodzicow .
kuba 2021-04-10 12:51:25
4.
Jak rodzice maja uczyc dobrego wychowania dzieci skoro sami nie maja.Bylam swiadkiem jak rodzicielka do dziecka zwraca sie niecenzuralne.Siedza mamy na. 500+ i oblegaja. opieke spoleczna. zamiast zajac sie wychowaniem dzieci. Kiedys. rodzice mieli miej czasu dla dzieci bo pracowali ale dzieci mialy lepsze wychowanie.Teraz to brak slow Nie pracuja i zyja. z opieki ale na samochod i utrzymanie ich stac.
reszelanie 2021-04-10 13:04:00
5.
haha. to sie przejedzcie do warszawy odwiedzcie pare mniej prestizowych dzielnic to zobaczycie co to znaczy patologia. dzieci jak dzieci. jak w domu nie podlapia to na podworku i tyle
kalalal 2021-04-10 15:17:44
6.
dopoki ci szyby nie wybili i nie pluja pod nogi to nie powinnas wogole wpychac nosa w czyjes sprawy. to wlasnie swiadczy o naszych seniorach. plotkarze zajeci cudzym zycie. teraz kto jest gorszy?
Kalal 2021-04-10 15:24:24
7.
Każdy zajmuje się dziećmi w taki sposób w jaki chce . Jeden rodzic w sposób wulgarny odezwie się do dziecka a inny z kultura . Jak rodzic wulgarnie i z agresja do dziecka to i dziecko do rodzica natomiast jak rodzic z kultura to tak samo dziecko . Ja oczywiście jestem za kultura w obec dzieci i innych ale fakt jest taki ze są osoby które nie znają innych słów niż wulgaryzmy po czym rodzice udają ze nic takiego nie ma i ze są cudowni ,wspaniali i z kultura .
Kaska 2021-04-10 18:29:47
8.
A dajcie spokój . Znam Gosie i jej rodzinę fakt dzieci zachowują się masakrycznie to co wyprawiają na nowym placu zabaw w głowie się nie mieści . Ciągle słychać wulgaryzmy , najstarszy syn pali papierosy gorzej jak dorosły człowiek. Nie spodziewałam się ze Gosia będzie miała w poważaniu tak poważne sprawy tym bardziej ze to jej dzieci . Brak słów nic z tych chłopców dobrego nie będzie ,ja nie pozwolę aby moi synowie bawili się z tymi chłopcami
paula 2021-06-17 22:36:23

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama