wróć do tematów forum

Słoneczko

Komentarz

Mieszkaniec 11-06-2021 godz 15:54

Czy są jakieś nowe wieści odnośnie zapewnienia opieki przedszkolnej w związku z zamykaniem Słoneczka?

1.

Rekrutacja do przedszkola samorządowego w Reszlu była w marcu czyli chwilę po ogłoszeniu że słoneczko będzie zamknięte. Ale bodajże jeszcze można dokumenty składać choć nie wiem czy przyjmują

reszel 2021-06-13 08:10:36

2.

Jakiś ograniczenia wiekowe? Czy 2,5 letnie dziecko zostanie przyjęte do samorządowego przedszkola?

Mieszkaniec 2021-06-13 13:37:08

3.

Trzeba iść, zapytać, nikt głowy nie urwie. Wiem że były przyjmowane, ale teraz to nie wiem bo rekrutacja była 4 miesiące temu.

reszel 2021-06-13 21:27:44

4.

Prawdopodobnie ktoś ma ochotę i kasę na zakup działki z budynkiem. Dlatego burmistrz nie przedłużył umowy z Panią Jolą. W następnym tygodniu będzie kontrola z NIK u. Wiem to z dobrego źródła. Gmina kupiła budynek od spółki Wodociągi Reszel. na ulicy Dąbrowskiego.. Sprzedała na Kolejowej. Kupiła na 1 maja.Nastepniez braku miejsca na samochody przeniosła się na ulicę Wojska Polskiego. Gdzie tu ekonomia. Działanie na szkodę miasta.

Juzek Reszel 2021-06-14 20:32:59

Komentarz

wróć do tematów forum

Thwaites - jak dobrać filtr, pasek i oleje do wozideł Thwaites?

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble