mała 35 24-05-2019 godz 19:26
Witam . Jestem osobą zainteresowaną otwarciem w Reszlu sali(klubu) zabaw dla dzieci z możliwością organizacji urodzin, imienin, zabaw tematycznych- andrzejki , halloween,dzień dziecka, mikołajki,choinka itp. Nurtuje mnie pytanie czy taki punkt cieszyłby się zainteresowaniem rodziców i dzieci. Do jakiej grupy wiekowej według Was najlepiej dostosować ofertę ?Proszę o szczere i poważne odpowiedzi.
1.
Wydaje mi się że pomysł bardzo dobry. Z mojego punktu widzenia nie trzeba bedzie sie fatygowac i jezdzic do Kętrzyna. Sama dla dziecka wyprawiam zawsze tam urodziny. Pomysl jak najbardziej baedzo dobry.
Ewka 2019-05-25 04:47:42
2.
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł reszel potrzebuje coś takiego dla dzieci
Edyta 2019-05-31 10:24:58

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama