1.
Już dawno powstała ale tylko dla Vipów także szukaj dalej hahahahaha
2025-07-19 10:43:58
2.
Gdzie ta niby siłownia dla VIP-ów?
2025-07-19 12:02:01
3.
VIP Gymy jak w Monaco. Nie wejdziesz bez reszelskiej karty przyjaciela zamku. Na bramce największe reszelskiej koksy, wymiatacze sztuk walki, a w środku śmietanka na szczytach władzy, światli dyrektorzy, nauczyciele, Beatka z call center i inni ludzie wielu talentów. Ludzie wybitni
Hohol 2025-07-19 17:12:12
4.
Hohol widzę dobrze poinformowany widać że korzysta i posiada kartę VIP hahaha:] a siłownia jest i to niejedna nara :)
2025-07-20 20:34:49
5.
Gdzie?
2025-07-20 20:44:38
6.
U mnie mam sztangę do 200kg, zapraszam na grupę silni chłopcy z Reszla
farmazon 2025-07-21 14:31:36
7.
Dawaj na grupę Reszelskie Kafary u mnie ćwiczy sama elita nie leszczyki typu farmazon i hohol napewno się dogadamy i będziesz kolejnym kafarem na Reszlu ;) Auuuuuuuuu!!!!!!
Kafarex 2025-07-21 18:04:24
8.
Wyglada to na dotad niewykorzystany pomysl na biznes. Wolnych lokali chyba w miescie nie brak. Moze nawet cos wspolnie z gmina czy straza pozarna moznaby stworzyc, bo wyglada, ze potrzeba jest. Sprzet pewnie mozna wziac w leasing. Kupienie franczyzy jednej z wielkomiejskich sieci pewnie byloby drogawe ale i tak moze byc najlatwiejsze. Nie wiem jak uzytkowany jest obecnie np. lokal po dawnym przedszkolu kolo tzw; parczku. Kiedysc byla tam jakas swietlica prowadzona przez gmine ale to dosc spory budynek chyba. Oprocz tego jest chyba nadal pusty dworzec kolejowy. Pewnie jakos daloby sie go zaadoptowac i byloby pewnie jakies miejsce na bar oraz mini-sklepik z suplementami. Przepraszam, ze ja tu jade z kosem czyli z konkretami (mimo, ze trafilem tu przypadkowo szukajac rozkladu autobusow), bo panowie koksy to chyba tylko chcieli sobie pomarudzic a nie cos konkretnego zrobic haha.
emigrant 2025-08-19 09:56:17

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.
wiecej...Reklama