klient 05-10-2009 godz 13:16
Jak na Reszel, czyli w sumie niewielkie miasteczko , to i tak jest tu dość sporo sklepów odzieżowych. Wiadomo, że chcąc zrobić większe zakupy i posiadając konkretniejszą gotówkę przeważnie ludzie zmotoryzowani wyjeżdżają do Kętrzyna, Bartoszyc, itd. A dzieje się tak dlatego w głównej mierze, że sklepy nasze są stosunkowo słabo zaopatrzone a i zdarza się, że półki świecą pustkami. Inną kwestią jest kultura i poziom obsługi klienta. Najmniej zastrzeżeń można mieć do młodszych sklepowych a już obsługa i zmienne humorki starszych ekspedientek będących często właścicielkami sklepów pozostawiają wiele do życzenia.
1.
Sklepów z dzieżą w Reszlu jest 5 i szmateksów też jest5,więc po co mówić o tych nie miłych paniach ekspedientach,jak praktycznie w Reszlu zakupów się nie robi.Nie koniecznie ludzie, którzy posiadają większe pieniądze jeżdżą na zakupy do większego mista gdyż reszelskie szmateksty są bardzo dobre i można w nich znaleĽć firmowe ciuchy.A panie ze szmateksó są bardzo miłe. Polecam ;]
Dżastina 2009-10-05 17:21:19
2.
Zgadzam się z powyższym postem .Jeśli kupować w szmateksie ,to w Reszlu ,a po ciuchy z tzw. pierwszej ręki to do Kętrzyna. I wcale niekoniecznie z grubszą gotówką ,bo tam i wybór większy i ceny zdecydowanie niższe.
RESZELANKA 2009-10-05 18:38:00
3.
Szmateksy,to najlepszy wynalazek,odkąd są zawsze tam kupuję ciuchy(bo lepsze od masówki w normalnych sklepach,o cenie nie wspomnę).
patriot 2009-10-05 19:07:38
4.
RESZELSKIE SKLEPY - IM TANIEJ TYM LEPIEJ. NIKT NIE PATRZY ŻE TO SA JEDNORAZOWE UBRANIA BO PO PIERWSZYM PRANIU TO JUŻ SZMATA W KTÓREJ WSTYD SIĘ POKAZAĆ. KUPUJˇC DROŻSZE UBRANIA OSZCZĘDZAMY BO W DZINSACH NP. CROSSA (150-200 ZŁ )MOŻNA PRZECHODZIĆ KILKA SEZONÓW BEZ ¦LADU ZUŻYCIA , A W ZWYKŁYCH SPODNIACH (50 ZŁ), TO TYLKO DWA PRANIA WYTRZYMUJˇ. I CO JEST TAŃSZE ?
bylypracownik50 2009-10-06 11:15:49
5.
Dziwna sprawa? jestem ciekawy czy w Kętrzynie również dają np. na na trzy raty lub na krechę. Jestem zadowolony właśnie wczoraj kupiłem fajną kórtkę zimową dladorastającej córki(oczywiście na w/w warunkach) wcześniej obieżdziłem Kętrzyn i nic ciekawego nie znalazłem.
klijent 2009-10-08 14:30:19
6.
jeśli chodzi o obsługę to nie wszystkie są nie miłe,są sklepy co,aż miło wejść,no fakt jest też taki co od samego wejścia cofa,taka miła sprzedawczyni,że aż strach,chętnie by pogoniła klijenta,ale co zrobić,wazne,ze nie wszystkie takie są,wszyscy wiemy o kogo chodzi,trzeba zrobić konkurs na najmilszą ekspedjętke w reszlu,ciekawe kto wygra:)
reszelanka 2009-10-08 21:16:01
7.
Ja bardzo załuje ze nie ma juz tego szmateksu koło pan Gojły ,do tej pory takich ciuszków w Reszlu nie ma jakie mozna było tam wyszukac ,naprawde zal:)
2009-11-24 13:52:46

Na zaproszenie Pani Marty Wielgat – Dyrektora MBP uczniowie klasy 4TG uczestniczyli w spotkaniu poświęconym projektowi „Reszelska Kapsuła Czasu”.
wiecej...Reklama