wróć do tematów forum

Strażnicy Reszelscy

Komentarz

ja 04-08-2020 godz 16:15

Mam prośbę do Reszelskiej Policji zamiast nękać obywateli maseczkami i strasząc pandemią której nie ma zajmijcie się patologią pijackie wycie oraz wyzwiska które dochodzą z miasta w godz nocnych to jest chyba powodem do waszej reakcji ale wy służbie Pisuarów macie chyba inne prioritety

1.

A co się boisz policji? Przypominam Dz.U.2020.658 § 18 pkt 2 podpunkt 3 cytuję: 3) osoby, która nie może zakrywać ust lub nosa z powodu stanu zdrowia, całościowych zaburzeń rozwoju, niepełnosprawności intelektualnej w stopniu umiarkowanym albo głębokim lub niesamodzielności; okazanie orzeczenia lub zaświadczenia w tym zakresie nie jest wymagane. Przyznam, że zakładam maseczkę, ale faktycznie mam problem z oddychaniem.

x-man 2020-08-04 20:17:08

2.

do "ja" - platformiany lemingu, czas się obudzić i wrócić do rzeczywistości, po prostu masz coś ze słuchem, daj sie przebadać, bo jeżeli doskonale słyszysz pijackie krzyki a nie słyszysz co głośno trąbi i mówi cały świat medyczny na temat kovid19, to już po tobie ! ! !

dobra rada 2020-08-07 08:23:04

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble