wróć do tematów forum

Wòz strażacki

Komentarz

KAŚKA 12-07-2020 godz 10:21

Reszelacy idźcie na wybory jak najliczniej.Ja myślę że naszym strażakom przydał by się nowy wóz.Idąc tłumnie udowodnimy że wspólnie możemy coś osiągnąć z korzyścią dla mieszkańców .Nie ważne na kogo głosujesz ważne że oddasz głos.

1.

po co tej straży obibokom wóz

piotr 2020-07-13 08:06:19

2.

do PIOTR:, a co i wozy strażackie w Berlinie też mają ????

halina 2020-07-13 14:15:48

3.

Poszli na wybory i zagłosowali za opcją niemiecką i przegrali.Od 30 lat zdumiewa mnie że mieszkańcy Reszla głosują przeciw swojemu dobru,jak barany na rzeź zgadzali się i zgadzają na degradację swego miasteczka,warszawski trefniś pokazałby im jak może być tylko gorzej,szczerze to nie dziwię się że jest tak jak teraz bo nie chcą zmian,marazm i upadek wpisany w te lennicze poddaństwo,brak walki o swoje i lepszy byt.Wygrał Andrzej Duda i nie dzięki naszym głosom więc nie oczekujcie że ktoś za was zmieni tutaj bo wy sami żyjecie w czasach PRLu,poddaństwo i zaprzaństwo nic dla kraju tylko kto wam za was pomoże,nikt bo koniec gry a Reszel to już tylko dom starców i to czerwony.

Halina 2020-07-13 15:11:17

4.

chory na mózg piotr i inne choroby

Agnieś 2020-07-13 20:03:14

5.

Halina a co ty teraz jakos Agnies? Jestes jak kameleon normalnie! Kiedy woz dostaniemy ?

Ukulele 2020-07-14 07:26:35

6.

Nawóz dostali ?

piotr 2020-07-14 07:28:49

7.

Kaj nam ino tego woza dajom?

2020-07-15 16:29:18

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble