Beka 09-07-2019 godz 12:36
Cały Reszel trąbi o sprawie wojtex vs maziec a tu jeszcze cisza ????????????
1.
I o tym chyba co zrobiła pani ( celowo z małej litery) M.K...
Matilda 2019-07-09 17:39:53
2.
A co zrobiła ? I co to za pani bo m.k mało mi mówi
Beka 2019-07-09 18:51:47
3.
Ktos jakiś gaz rozpylil w busie tak słyszałem? M. K.? Chyba kojarzę :)))
Turek 2019-07-10 14:20:57
4.
Jak to możliwe, że ta baba nie została jeszcze odizolowana od społeczeństwa?
ToJa 2019-07-11 17:24:39
5.
Może dlatego, że u innych zobaczy każda rysę na życiorysie a u siebie i swoich ( prawie wszystkich) dzieci nie widzi przeszłości kryminalnej i patologicznych zachowań...
Bicia 2019-07-11 19:06:16
6.
Oh Reszel :-) żadne dziecko nie wybiera sobie rodzica ,czy to matki czy ojca ... Jeżeli w jakiejś sprawie zawiniła np kobieta ,matka to po co są ruszane i wtracane w to dzieci ? Tu akurat ta sprawę powinna wyjaśniać policja a nie Ludzie z Reszla , Internet ,fb czy inny portal społecznościowy. ja całej sytuacji oceniać nie będę bo nie widziałam co się stało ,kto zaczął i co się wydarzyło .ale zadne z dzieci z tego co kojarze nie ma nic z ta sprawa .
Baska 2019-07-12 13:03:53
7.
Ten sam sposób likwidacji konkurencji przez M, wcześniej zajeżdżanie 5 min. przed PKSem jak jeszcze istniał czy przed Veolią teraz przed W. Najlepiej wszystkich wyciąć, a potem samemu likwidować połączenia. Pamiętam autobus pks z reszla do olsztyna o 6:00 ze słowianskiej, pasował i tym do pracy w biskupcu na 7 i na 8 w olsztynie, ale zaczął podstawiać się o 5:45 busik na słowiańskiej potem jechał na dworzec i potem znów przed autobusem na słowiańskiej zgarnąć ludzi ile się da. Autobus zlikwidowali, a pózniej busik do Olsztyna tez, wyglada wojna miedzy przewoznikami ze szkoda dla mieszkanców.
poleś73 2019-07-15 08:14:06
8.
Poleś 73 dokładnie. A 5 min.przed godziną kursu to mało powiedziane... Maziec staje nawet 15-20 min.wcześniej np. kurs o 9 a już 8:40 jest na Słowiańskiej. Czeka ( już z pasażerami)na "dostarczenie" z dworca kolejnych podróżnych przez kolegę. Super oferta Mazca -busy Reszel-Biskupiec pozabierane - zostały 2 - ciekawe jak długo?, zero kursów w weekendy, w tygodniu ostatni o 16:10 z Kętrzyna, branie pasażerów ponad limit miejsc.... ,
mała 35 2019-07-17 22:45:40
9.
Jeżeli chodzi o podstawienie się przed godzina odrazu i dostarczanie pasażerów to dotyczy zarówno Mazca jak i Wojtexa... Czemu wojna między przewoźnikami odbija się na pasazerach?!
Nina 2019-07-18 19:40:12
10.
Nina. Co Pani opowiada? Nigdy Firmą Wojtex nie dostarczała nikomu pasażerów i nie praktykuje takich zachowań jak Maziec ...Więc troszkę faktów, a nie plotek.
Śmiechu warte 2019-07-19 18:16:44
11.
Wojtex to jedno wielkie bagno .
On 2019-07-20 13:12:53
12.
On? Bagno to.Twoi rodzice z LGBT odpowiedzieli po twoim narodzeniu na pytanie lekarza odbierajacego poród,co z tym czyms zrobić...hahahahah
Śmiechu warte 2019-07-20 20:44:43
13.
On? Bagno to.Twoi rodzice z LGBT odpowiedzieli po twoim narodzeniu na pytanie lekarza odbierajacego poród,co z tym czyms zrobić...hahahahah
Śmiechu warte 2019-07-20 20:45:36
14.
Śmiechu warte 2019-07-20 20:45:46
15.
Pewnie pracujesz w tej firmie dlatego w twojej wypowiedzi nie widać kultury .
Baska 2019-07-21 14:33:17
16.
Pewnie jeździsz tyko z mazcem baska
Śmiechu warte 2019-07-21 19:33:36
17.
Pewnie jeździsz tyko z mazcem baska
Śmiechu warte 2019-07-21 19:33:45
18.
Jeżdżę ale swoim autem
Baska 2019-07-21 20:13:31
19.
To się nie wypowiadaj na temat ,którego nie rozumiesz i nie znasz jak jest od początku i kto zaczął ten cyrk. Bo się tylko osmieszasz.
Śmiechu warte 2019-07-21 20:15:26
20.
Chyba ,że jest w tobie więcej kultury niż w kierowcy ,któremu margines społeczny o inicjalach M.K naplul w twarz w pracy? Takie równo popierasz.? Jeżeli masz więcej kultury niż kierowcy z Wojtexa to zapraszamy na jeden dzień. Zmierzasz się z oszczerstwami z przeciwnej strony to zmienisz zdanie propagancie patologii. Jeżdżę zarówno jednym przewoźnikiem jak i drugim. Gdzieś mam ich spieranie sie. Ale jedno mi się nie podoba u Mazca. Nie ma jednego dnia by nie pieprzyli o tym jacy to chłopcy z Wojtexa, są. I to na głos w środku.busa?w śród ludzi?? W Wojtexie przynajmniej mordy zamkną i jadą nie obgaduja. Więc Baska, przestań wypisywać głupoty bo wogole nie wiesz O co chodzi. Jezdzis swoim to nie wpieprzaj nosa gdzie nie trzeba.
Śmiechu warte 2019-07-21 20:26:21
21.
Śmiechu warte . Jesteś pewny / pewna że nie jestem w temacie ? A może stałam i widziałam ? Nie wiem dokładnie kto to jest M.K bo nie jedna osoba zaczyna imię / nazwisko na M lub K . Ja nie napisałam że popieram patologie jeżeli osoba M.K naplula komuś w twarz to poprostu założyć sprawę jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie . Nie popieram agresji i sporów kierowców ,ludzie patrzą aby spokojnie dojechać do danej miejscowości ale doszły mnie sluchy że Pan z wojtexa "uszkodził" jeżeli można to tak nazwać pasażerke . Sporadycznie również zdąży mi się pojechać busem bo to że mam auto nie świadczy o tym że zawsze muszę nim jeździć . Reszel to na prawdę miasto ludzi pełnych nienawiści , zawsze coś gdzieś się dzieje . Być może kobieta o której wspominacie wiele zawiniła a jeżeli zawiniła a jest osoba uczciwa to się przyzna do błędu jeżeli jest nie uczciwa to będzie robić wszystko aby było na jej korzyść , ciężko jest powiedzieć co kolwiek na temat kobiety M.K jeżeli nie wiadomo Któż to jest . A osoby komentujące nie powinny tak się denerwować , spokojnie ja nie obstaje za nikim .sprawa niech się zajmie policja ewentualnie sąd jeśli jest taka potrzeba .
Baska 2019-07-23 11:11:28
22.
Tak jestem pewny ,że nie jesteś w temacie bo ja jestem nic nie widziałaś ,a znawca udajesz ,że pożal się Boże . I za przeproszeniem nie masz pojęcia co wypisujesz . A jak mądra taka jest sz.Pani to ja wejdę do pani samochodu ,opluje i nasram do środka i pogadamy wtedy...Nie odpisuje Pani nawet bo ośmiesza się pani broniąc takiego degenerata i kryminalistke jakim jest ta nieszczęsna dama Reszla. Nieszczęsna bo akurat znam tego gościa co mu zrobiła to. I z całego serca jej wspolczuje. I zycze powodzenia. Bo bedzie jej potrzebne.
Śmiechu warte 2019-07-30 10:16:48
23.
Tak jestem pewny ,że nie jesteś w temacie bo ja jestem nic nie widziałaś ,a znawca udajesz ,że pożal się Boże . I za przeproszeniem nie masz pojęcia co wypisujesz . A jak mądra taka jest sz.Pani to ja wejdę do pani samochodu ,opluje i nasram do środka i pogadamy wtedy...Nie odpisuje Pani nawet bo ośmiesza się pani broniąc takiego degenerata i kryminalistke jakim jest ta nieszczęsna dama Reszla. Nieszczęsna bo akurat znam tego gościa co mu zrobiła to. I z całego serca jej wspolczuje. I zycze powodzenia. Bo bedzie jej potrzebne.
Śmiechu warte 2019-07-30 10:16:59
24.
Śmiechu warte 2019-07-30 10:17:50
25.
Akurat jestem neutralna , nie staje bo żadnej stronie .
Baska 2019-07-30 11:45:35
26.
Weź tepaku przeczytaj wcześniej co opisywalas
Śmiechu warte 2019-08-12 12:16:47

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama