Forum- rozwinięcie tematu

dodaj nowy temat

Wrażenia z balu sylwestrowego

1887. Piszcie drodzy Reszelanie o swoich wrażeniach z zabaw sylwestrowych.Kogo polecacie na następny rok,kogo mniej. Byliśmy w Św.Lipce w restauracji "Błękitny Anioł" - zabawa przednia,jadło wyśmienite,atmosfera rodzinna -wybawiliśmy się do samego rana. W następnym roku też tam będziemy. Pozdrawiamy organizatorów i jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Z i G.

odpowiedz

1. A jaki zespół grał ?

2. Najlepsze bale sylwestrowe to na kwadracie!

3. A czy ktos wie, czy w tym roku w Hotelu w świętej Lipce będzie bal ostatkowy?

4. a ja byłem w kętrzynie i zapadłem o 21.. :D takze na temat wrazen nie bede sie wypowiadal bo nie wiele ich przezylem w tak krótkim czasie ;pp

5. Zespół Wspomnienie Z reszla

6. zdecydowanie polecam impreze na kwadracie. niezapomniane wrazenia i atmosfera :)

7. heh kiepsko hehe

8. My byliśmy na balu sylwestrowym w hotelu w Św. Lipce.(była 500) Na takim balu jeszcze nie byłam.Orkiestra (zdaje się,że Brzoza-dance)grali super. No a jedzonko....Takiego na co dzień w domu się nie je.Dania wyszukane, bardzo dobre, pięknie podane. Było wspaniale dziękujemy organizatorom i polecamy.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

9. Fakt Brzoza gra super,zaden reszelski zespół mu nie dorówna.

10. A Ja bylam w tamtym roku w hotelu 500 i bylo kiepsko .a wtym roku bylam z meżem w Restauracji błekitny aniol .i Zespoł Wspomnienie Gral bardzo ładnie .Wybawilam sie za wszystkie czasy .I w nastepnym Roku tez tam ide /

11. No nie mogę ha ha, ale lans na siłę.

12. Ja bylam jak P.Brzoza gral juz nie raz bo jestam mieszkanka Ketrzyna i dla mnie sie nie podabalo.Bylam w restauracji błekitny anioł i mogie powiedziec ze sie z mezem wybawilismy ,zabawa byla szampanska do bialego rana .Maja bogaty repertuar najnowszych piosenek .Polecam zespol wspomnienie

13. O oo,"mogie"wszystko..taka piosenka była. Wielonickowy w natarciu :) Proszę o kolejne reklamy.

14. Ludzie jak niewiecie jak gra zespol wspomnienie i zabawia .to niepiszcie bzdetow .To ja napisalam ten pierwszy post .P.Bartosz Gral super Ma chlopak Piekny głos .Sa tez inne zespoly co tez graja fajnie .Ja niemowie ze nie .I przestacie ich tak opisywac bo to wam nic nieda .Bawilam sie cale sylwestrowy wieczor i pan bartosz Nic niepil .Taki powinien byc zespol .Ja bawila sie na róznych imprezach ,bo juz troche wrzuciu przezylam .i niejeden zespol gral.Niektorzy to ledwo do organ dochodzili tacy byli pijani .A jeden gral na gitarze .to byl zespo lz ketrzyna niepamietam jak sie nazywal.to taki gosc tak sie napil ze niemog grac na gitarze to o sciane sie opieral .Z i G

15. Jak Oni tak grają ,jak Ty piszesz to musi być niezły kabaret.

16. Na Dni Reszla proponujemy Dja, a nie tam z Bożej pożal się łaski zespoły...

17. Ciekawi mnie czy ktoś pomyślał skąd ci ludzie potrafią tak grać z tych jak to określił "janko" cyt:"Boże pożal się łaski zespoły..." Zapewne nikt. A chcę Wam powiedzieć że ci grajkowie są SAMOUKAMI nie chodzili do szkół muzycznych tylko sami tak długo "piłowali" instrumenty aż się nauczyli. Bartosz jak ktoś wspomniał ma piękny głos i On też nie ma wykształcenia muzycznego nauczył Go ojciec grać a śpiew no ma po prostu talent. Ja zawsze powtarzam że uczeń przerósł mistrza ( syn lepszy od ojca )gdy Bartosz gra marsza weselnego to dosłownie aż SZOK to trudny utwór a tak pięknie wykonany. Słyszałam wiele razy przechodząc obok ich domu ten chłopak ciągle gra ,ciągle śpiewa i gwarantuje że będzie grać na moim weselu...i to już wkrótce.

18. A Ja bylam z Meżem W korsza u Michalaka Gral Zespol Jakis fierst czy first i bylo kiepsko juz wiecej tam nie pojde .A i B

19. Bartuś idz dziecko do szkoły podszkol się trochę, a potem pisz posty.

20. Janko odemnie sie odwal ja tu nic niepisze

21. Odwaliłbym się gdyby to była prawda.

odpowiedz

<< wróć do tematów

Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.

© 1998-2012 Specnet