wróć do tematów forum

Zapraszanie wyjątkowych ludzi na zamek

Komentarz

organizatorkaiventre 15-07-2020 godz 13:38

Cześć wpadłam na pomysł, żeby zorganizować cykl spotkań z największymi autorytetami z różnych dziedzin, trochę rozkręciłoby to nasze miasto, pobudziło młodzież, ściągneło TV, : Lista top, do których wysłałam wstępne zaproszenie: 1. Profesor Donald Tusk, 2. Jerzy Offsiak 3. Profesor Bornisław Komorowski 4. Tomasz Lis 5. Krystyna Janda, 6. Patryk Vega, 7. Profesor Lech Wałęsa 8. Profesor Adam Michnik 9. Maciej i Jerzy Sthur 10. Kazik Wejście na spotkanie ok 30zł, w tym napój i przekąska, możliwość zadawania pytań. Miejsce- jeszcze uzgadniamy jest kilka wariantów. Jeśli to załapie to będą kolejni. Niedługo drukniemy plakaty i będzie można zamawiać bilety. Możecie proponować do kogo jeszcze wysłać.

1.

Do swoich rodzicow dzieciaku,by cie ktos nauczyl poprawnie pisac :-)

2020-07-15 15:55:27

2.

Kononowicz Jeszcze

Gvy 2020-07-15 20:11:04

3.

Źle jest z Reszlem gdy autorytetem jest osoba która doprowadziła takie miejscowości jak nasze do biedy i ucieczki za chlebem ludzi .Brak myślenia doprowadza do symptomu sztokholmskiego i ty jesteś tego przykładem a po drugie wnuk komucha zostaje komuchem aż do 7 pokolenia.

Halina 2020-07-16 08:26:12

4.

O, Hela! i, Hela! Twoje ciało mnie onieśmiela Twoje ciało przysłania mnie cały świat Od morza aż do Tatr! Z dedykacja dla Haliny (z wasem) :D

2020-07-16 10:04:34

5.

do organizatorki: a może tak skoczysz do biblioteki, rozejrzysz po pólkach i przeczytasz coś co rozjaśni ci trochę w głowie zanim zaczniesz zadawać te pytania, A tak w temacie, to Tusk i cała reszta tych idiotów którym ponadawałaś tytuły profesorskie, już przebiera nogami i ustawia się w kolejkę byle tylko przyjechać do Reszla i spotkać się z reszelskim herosami intelektu....

halina 2020-07-16 16:10:38

6.

Ty też profesor dam Ci 30zł i już tu nie pisz

katolik 2020-07-16 18:24:25

7.

Halino, i tak wiemy, że najchętniej przywitałabyś Jarosława Polskęzbawa, niezłomnego ministra Zero, aparatczyka Piotrowicza i naszego starego-nowego prezydenta, ksywa "Pelikan".

Żanet Kaleta 2020-07-16 22:04:15

8.

Halina - przecież to ironia. Cały komentarz jest napisany w tym tonie.

ToJa 2020-07-16 22:57:00

9.

Szkoda, że społeczeństwo w Reszelu nie jest jeszcze przygotowane na spotkania kulturalne. W wielu miastach są takie spotkania i cieszą sie dużym zainteresowaniem, dostałem na email już sporo zapytań. Osoby sceptycznie nastawione zapraszam, żeby zobaczyć gości na własne oczy. Jeśli chodzi o profesora Tuska być może dojdzie do takiego spotkania, jest to bardzo inteligentny, oczytany i przystojny mężczyzna. Widziałam spotkania gdzie było dużo kobiet i bardzo fajnie to wychodziło. Panowie nie bądzcie zazdrośni ;)

PoborcaPodatkowyKętr 2020-07-17 10:05:31

10.

Czy chodzi ci o tego Tuska co haratał w gałę i dostał nagrodę Nobla i trzy oskary ?

halina 2020-07-17 12:15:25

11.

Halina ale że o co chodzi? Biednego masz tego chłopa,ostatnio smutny mówił że Ty non stop na jego utrzymaniu :/ Zamiast się nudzić na forum,byś skoczyła dorobić gdzieś, nawet i na zbieraniu truskawek.

Zbyszek 2020-07-17 14:27:57

12.

Biedny ten ciemny lud gdy Tuska mianuje profesorem gdy chłopi a ledwie podstawòwkę skończył chyba że profesora kupił jak Sikorski Radek za 10 funtów Oxford a za granicą czyścił kominy.Durne i ułomne te wywody moczymordy

Halina 2020-07-17 20:31:09

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble