wróć do tematów forum

Zero odpowiedzialności!

Komentarz

Oburzona 22-03-2020 godz 20:05

Dlaczego kosmetyczka koło kościoła przyjmuje klientki ,skoro jest odgorny zakaz ! I teraz pomyśleć, że ta Pani przyjmie kogoś kto jest zarazony lecz nie jest tego świadomy i zarazi kosmetyczkę przyjdzie następna klientka i kosmetyczka zarazi.. masakra, brak słów!!!

1.

Zejdźcie już z tej kobiety... Konkurencja zazdrości, czy o co chodzi? Uczepiliście się jej jak rzep psiego ogona...

UniCorn 2020-03-22 20:27:26

2.

Ja uwazam ze jesli zakaz to zakaz choc nie lubie tej kobiety

2020-03-22 22:30:27

3.

UNI CCOM CZY TY MYSLISZ CO PISZESZ ZAKAZ TO ZAKAZ

2020-03-23 09:58:44

4.

Widocznie niema żadnego zakazu .gdyby było inaczej na pewno zamknęła by bo byłaby kara.a tak ma do tego prawo więc O co kaman.

Kizia 2020-03-23 13:25:20

5.

Widocznie niema żadnego zakazu .gdyby było inaczej na pewno zamknęła by bo byłaby kara.a tak ma do tego prawo więc O co kaman.

Kizia 2020-03-23 13:25:30

6.

Zadzwoń do sanepidu i gadaj kizia

2020-03-23 15:24:58

7.

Nie tylko ona ma otwarte ulice dalej kosmetyczka też pracuje i robi pazurki co prawda nie wszystkim Ale robi więc co wy na to .byłem i mam zrobione i to moja sprawa nie wasza.siedliscie na nia jakby wam krzywde zrobila.

Kizia 2020-03-24 08:15:19

8.

Nikt nikomu nie zazdrości ale trochę rozsądku a przeważnie teraz gdy można sie zarazić nie wiadomo od kogo i gdzie.

Rozadek 2020-03-24 12:17:57

9.

UJ WAS TO OBCHODZI KTO GDZIE CO ROBI A TY OBURZONA VEL MARZENKA ZE SPICHRZOWEJ ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ BĘKARTAMI SWOJEJ CÓRCI KTÓRE LATAJĄ PO SPICHRZOWEJ UMORUSANE JAKBY Z KOPALNI WYSZŁY I BIJE OD NICH NA MAKSA PATOLOGIĄ A NIE TEMATY NA LEWUSIE ZAKŁADASZ I MYŚLISZ ŻE ZABŁYSZCZYSZ JAK SUPERNOWA HAHAHAHAHAHAHA!

Kombinator 2020-03-24 18:46:37

10.

Ciekawa jestem co sami byście zrobili gdybyście mieli zakład jako jedyny dochód i utrzymanie swojej rodziny,zanim nie znacie sytuacji i nie wiecie dlaczego pracuje to zamknijcie się i sami się zastanówcie dlaczego chodźcie na spacery skoro nie wolno i szkajacie się po Reszlu.Wasza podłość jest tak wielka że nawet wirus was nie chwyci,bo się boi konkurencji

Magda Ch. 2020-03-24 18:56:24

11.

taaaaa ? a dlaczego pikulaki przyjmuja gosci ?!

zaneta 2020-03-25 14:02:47

Komentarz

wróć do tematów forum

Tekstylia czy skóra — co lepiej sprawdza się na motocyklu?

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble