2117. Co s±dziæ o sklepach miêsnych w Reszlu?? bo ja powiem szczerze sklep kolo apteki to pora¿ka...??
odpowiedz1. Hmm, trzeba poczekaæ jak otworz± Polo Market i Biedronkê, mo¿e wtedy bez obaw bêdzie mo¿na kupowaæ artyku³y miêsne w Reszlu.
2. dajcie spokuj kiedys kupilam tam wedzona kie³base ktora na drugi dzien splesniala w lodowce
3. ja ostatnio kupi³am tam pizze mro¿on±, na ktorej byla przerobiona czarnym mazakiem data waznosci.z koncowki maja na koncowke czerwca.Znajoma kupi³a miêso mielone pakowane z zerwanna naklejka z data wazno¶ci. mam nadzieje ze ktos sie tym zainteresuje...zanim dojdzie do jakiegos ostrego zatrucie
4. Ten sklep to zaka³a Reszla.Tam oprócz siatki na miêso to wszystko nadaje siê do utylizacji bo jak by wrzuci³ to do kosza to ¶rodowisko by skazi³.
5. to nas³aæ na nich sanepid i bêdzie spokój
6. Dokladnie ja te¿ mi sie tam przytrafilo kupi³am tam kie³base bez daty wa¿no¶ci... co najlepsze na jogurtach tez niektorych nie ma dat s± ¶cierane ACETONEM/..I Przeprawiane jak tak mo¿na traktowaæ klientów....??? Albo ser na wagê??? s³ysza³am ¿e myje siê go pod gor±c± wod± i szoruje szczotk± ¿eby ple¶ñ znik³a a potem okraja siê no¿em i zawija w folie spo¿ywcza ¿eby "£ADNIE" wygl±da³....???? Do TEGO SKLEPU SANEPID POWINIEN ZAWITAÆ
Portal informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.