Bal karnawałowy

title=

1% podatku

Sklep komputerowy

dzisiaj nie napisano posta
  • Forum- rozwinięcie tematu

dodaj nowy temat

impreza, impreza !!

2174. Panie Burmistrzu, gratuluje udanej imprezy w jednej z reszelskich restauiracjie. Domnieemam, ze aktura na dosyc pokazna kwote zostala oplacona z budzetu miasta... Pieniazki te moznabylo spozytkowac w bardziej racjonalny sposob. Super reklama przed wyborami :)

odpowiedz

1. a pracy jak nie ma tak nie ma, i nic się nie zapowiada na to aby młodzież w Reszlu ją znalazła.

2. Jaki pan taki kram!!!

3. a o co chodzi bo mnie nie bylo i nie wiem

4. Można wiedzieć,co to za impreza była???Bo ,jeśli prywatna i płacona z pieniędzy gminy to nawet komentarz zbędny!!!!!!!!!!A jeśli służbowa,to też nie upoważnia do wydawania pieniędzy miasta.Nigdy na nic nie ma pieniędzy a na imprezy są???????????????????????????????

5. czepiacie się "naszego" biednego "Cesarza"

6. Do tego wiecznie żywa jak Lenin,"PRO MUSICA ANTIGUA"..Dlaczego ten zespół jest corocznie obecny w Reszlu? Szkoda kasy,byłem kiedyś na koncercie,było kilka osób,więc co tu jest grane.

7. Za balety na Zamku odpowiedzialny jest Przewodniczący Rady to jego rozliczać za to.Natomiast za tę muzę to naprawdę można kogoś obciążyć np.Burmistrza, bo koncert taki to trzeba zrobić na placu i dla wszystkich, a nie wybranych.Koncerty muzyki poważnej mamy co tydzień w ŚW.Lipce,więc w Reszlu można za tę kwotę zrobić np.Biesiadę Śląską.

8. ale przecież sesje rady są otwarte, można było iść i słuchać muzyki przecież.

9. Chodziło mi bardziej o to że tymi koncertami nie ma zainteresowania ze strony mieszkańców,więc po co kolejny raz zapraszać? Menager PRO MUSICA ANTIGUA to narmalny mistrz świata,wciska kolejny raz produkt,którym nie jest prawie nikt zainteresowany..Zgadzam się z "tesą" w sprawie wydania tych pieniędzy,chociażby na "biesiadne śpiewanie"napewno reszelacy z chęcią pobawili by się przy takiej muzyce...pozdrawiam.

odpowiedz

<< wróć do tematów

Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.

© 1998-2012 Specnet