dnia: 16-10-2008 godz 17:39 Reszelanin napisał(a):

Temat: Mechanicy w Reszlu !!!!

Różne są tematy na forum, a ja chciałbym sie dowiedzieć do jakiego mechanika samochodowego w Reszlu warto się udać. proszę o trochę opinii na ich temat

dnia: 2008-10-17 15:21:00 :) skomentował(a):

1. Moim zdaniem polecam Marka Masło.Naprawde solidnie robiona jest robota za rozsadna cene.Ewentualnie w rejonie mozna sie udac do Marka Konstanciuka, Zdziska Budrewicza lub do "Klimex" w Sątopach.Wybór należy do Państwa.

dnia: 2008-10-17 16:18:00 Kamil skomentował(a):

2. Polecam pana Marka Konstanciuka oraz "Jareckiego", obok stacji diagnostycznej.

dnia: 2008-10-18 07:24:00 gorg skomentował(a):

3. Zdecydowanie: Marek Konstanciuk! Profesjonalista w kazdym calu! Polecam z czstym sumieniem.

dnia: 2008-10-19 14:32:00 VTR skomentował(a):

4. Tak tak jedz do Jareckiego!!!A napewno twoje auto bedzie "BEZPIECZNE" Przeciez to parodia!!!!! Michalak w Mlynie Grodzkim nastepny agent,era "Polonezow" sie skonczyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam Marka Masło oraz Klimex,tam znaja sie chlopaki na rzeczy!!!! Co do Marka Konstanciuka, Zdziska Budrewicza nie mam nic do zarzucenia,staraja sie panowie. Pamietajcie nie zawsze tanio znaczy dobrze!!!

dnia: 2008-10-29 19:01:00 jaro skomentował(a):

5. A tak apropo niewiem kto to napisal ze jarecki ze jak auto sie zaprowadzi to napewno bedzie bespieczne i rze to parodia to chyba ta osoba jest parodio co napisala to niech pszyjdzie domnie dowearsztatu i zobaczymy co ta osoba umie jak taka mondra jest i mie niech do jakis michalakow niech nie porownuje bo ja rzadnych polenezow i fiatow nie naprawiam i spszed mam a nie z epoki kamienej jak sobie mysli ta osoba na tym koncze to wypowiec i niech ludzie sami to ocenio ja nikogo nie oczerniam co kto umi czy nie umi bo i tak wszyscy nie potrawio wszystkiego jeszcze nikt taki sie nie urodzil tagrze tszeba troche warzyc slowa a nie pisac co slina pszyniesie naraka wszystkim czytelnikom

dnia: 2008-10-30 07:09:00 ceberetka skomentował(a):

6. Oj Jarecki Jarecki nie dosc, ze nie umiesz naprawiac samochodow, to jeszcze na dodatek nie umiesz pisac:D A wiec jaki jestes ostateczny werdykt? Ktorego reszelskiego mechanika mozna godnie polecic?

dnia: 2008-11-04 10:54:00 VTR skomentował(a):

7. A umisz? :)sprzed to nie wszystko:)licza sie umiejetnosci.Jedynie w czym ludzie cie chwala to to ze lakiernik jest z ciebie nawet dobry.

dnia: 2008-11-12 19:52:00 pia skomentował(a):

8. poz.5 to mistyfikacja ktoś zrobił wielki żart

dnia: 2008-11-17 18:35:00 VTR skomentował(a):

9. Ty pia uzasadnij swa wypowiedz!

dnia: 2008-12-14 12:11:56 jaro skomentował(a):

10. e maślak i tak na nas be do gadali bo nikomu nie dogodzi się tak było i będzie nikt nie jest doskonały i nie będzie i na tym za kończmy to pisanie pa wszystkim.

dnia: 2018-06-20 08:01:10 Robson skomentował(a):

11. Polecam Dan-Car w Pilcu solidny i uczciwie podchodzi do spraw

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania