dnia: 02-10-2009 godz 15:38 adam napisał(a):
czy ktoś może wie ile kosztuje przebicie języka w kętrzynie?
dnia: 2009-10-02 15:21:26 pffff skomentował(a):
1. to juz pare lat temu wyszlo z mody dzieciakudnia: 2009-10-02 18:59:10 - skomentował(a):
2. 55zł + kolczykdnia: 2009-10-03 11:19:22 kletaola skomentował(a):
3. razem z kolczykiem okolo 90zł ale od kiedy robi sie to w salonie ;ppdnia: 2009-10-03 12:01:24 KICIA skomentował(a):
4. stać mnie na to to robie w saloniednia: 2009-10-03 12:40:29 roch skomentował(a):
5. Obrzydliwe,robią to osoby ,które mają coś z psychiką.Co to za piękość?dnia: 2009-10-03 15:12:27 gość skomentował(a):
6. wcale nie obrzydliwe! bo każdy jest indywidualnością i robi to co mu się podoba, a coś z psychiką mają ci którzy tego nie rozumieją!!!dnia: 2009-10-03 23:15:29 patriot skomentował(a):
7. Gościu nie nazywaj indywidualnością,jakiejś chorej mody,zgadzam się z rochem(kolczyki poza uszami i tatuaże to robią ludzie z którymi jest coś nie halo.Pamiętaj że te osoby,będą matkami,babciami i jak to będzie wyglądało(czas leci bardzo szybko).dnia: 2009-10-04 07:35:50 pia skomentował(a):
8. "patriot" z twojej wypowiedzi wynika że tatuaż staje się dziedziczny i ewentualne potomek takowej matki urodzi się z tatuażem, a ludzi z kolczykami i tatuażami palić na stosie. W tej dziedzinie mamy historyczne osiągnięcia. Więcej tolerancji to są prywatne osobiste ciała i wara od nich.Pozdrawiamdnia: 2009-10-04 09:06:01 tesa skomentował(a):
9. No proszę już tu widzę dewiację umysłu,a może dobrze posłuchać trochę mądrzejszych od siebie.Tatuaż też nie jest nic ciekawego np. na babci 70 letniej-u mnie wywoluje smiech pogardy.Dlaczego wobec tego dziewczyny, które występują w różnych konkursach piękności są dyskwalifikowane za takie praktyki.Na poważne stanowiska też takiej osoby nie wezmą.Pogadajcie z psychiatrą jak do tego podchodzi świat.Poza tym metal znajdujący się w języku wchodzi z reakcją z organizmem i po pewnym czasie wywołuje różne dolegliwości u różnych osób.Może nie warto samemu sobie robić krzywdy.dnia: 2009-10-04 10:02:10 qmk skomentował(a):
10. "Na poważne stanowiska też takiej osoby nie wezmą"- chyba tylko w Polsce:) np. w Wielkiej Brytanii na każdym kroku widać 20sto czy nawet 50letnich ludzi z wielkimi tatuażami czy kolczykami w różnych częściach ciała. I nie tylko za ladą w sklepie ale i na tzw. "poważnych stanowiskach". I ja się zgadzam,że każdy ma prawo robić se swoim ciałem co chce, jeśli tylko mu się to podoba. Mimo tego,że zapewne za pare lat będzie tego żałował.dnia: 2009-10-04 12:04:46 patriot skomentował(a):
11. gmk,czyli sam uważasz że te osoby,będą tego żałować,więc po co w imię jakiejś mody to robić.Co do osobistości takich decyzji-nikomu tego nie bronię,ale swój pogląd na ten temat mogę chyba wyrazić?Chyba że Wasza tolerancja jest wybiórcza.pia,z tymi stosami,to przesada i nie lecz na mnie Swoich antyklerykalnych fobii..Bądż tolerancyjna dla przeciwników,skoro tego samego wymagasz ode mnie.Człowiek obdziargany na "stanowisku"nie wzbudza mojego zaufania(dobrze że jest to norma na zachodzie a nie w Polsce),zobaczymy jak ta nienormalność długo potrwa.dnia: 2009-10-04 15:10:10 qmk skomentował(a):
12. Ja wiem,że będą żałować z własnego doświadczenia. Ale mając 15 lat o tym nie myślałam. I nie myśli o tym każdy kto się na to decyduje i jeśli sam nie zmądrzeje, to nikt go nie przekona,że Ľle robi. tak więc uważam,że jeśli komuś podoba się tatuaż na karku czy kolczyk w języku to niech sobie zrobi, a za pare lat wyciągnie z tego konsekwencje. "Człowiek obdziargany na \"stanowisku\"nie wzbudza mojego zaufania"- a czy ten "obdziargany" człowiek różni się czymś od Ciebie?? Czy mając tatuaż czy 10 kolczyków jest mniej inteligentny?? Czy posiadanie tatuażu wpływa na jego wykształcenie czy to, co ma w głowie?? Chyba nie...dnia: 2009-10-04 16:49:18 patriot skomentował(a):
13. amk,zgadzam się z Tobą,,że te wszelkiego rodzaju "cielesne ozdoby",nie wpływają na to jak ktoś jest wykształcony,czy jest dobrym fachowcem itd.Natomiast mówi wiele o słabości emocjonalnej(wpływ mody,bo wszyscy rówieśnicy to robią itd.).Przypomina mi to komunistyczną Koreę,noszone mundurki,wszystko jednakowe,nasza młodzież też poprzez te ozdoby robi się taką zniewoloną rzeszą(kolczyki,tatuaże,fryzury,picie,palenie ćpanie),wszystko po to żeby być w tej grupie..Dziś jest łatwo być orginalnym,wystarczy być pozbawionym ciągotek do powyższych używek i już się jest indywidualistą(szkoda że normalność jest dyskryminowana)dnia: 2009-10-04 19:13:37 RESZELANKA skomentował(a):
14. Adam pytał ile kosztuje przebicie języka ,a nie prosił Was o zgodę na to .Tymczasem tylko dwie osoby odpowiedziały,reszta zaś prezentuje swe poglądy .dnia: 2009-10-04 20:59:01 janko skomentował(a):
15. Po to jest to forum ,może zrozumie ten ktoś ,że to jest bardzo nierozsądna decyzja.Trzeba ludzi edukować,by nie robili błędu.Bo za błedy się placi ,a może ten ktoś zrozumie mądre zdanie.Brawo Patriot.dnia: 2009-10-04 21:06:06 mers skomentował(a):
16. Hehe Jezeli chodzi o tatuaze to zawsze mozna zrobic se tatuaz z Gumy Lub Lizaka haha :P