dnia: 15-10-2014 godz 14:36 On26 napisał(a):

Temat: Porady prawne

Mam pytanie.Tak czytam tu wypowiedzi Pani Patrycji K. Czy ktoś może mi powiedzieć czy korzystał kiedyś z porad prawnych tej Pani? Czy ktoś był reprezentowany przez tą Panią w sądzie??? Słyszałem bardzo różne dziwne opinie....

dnia: 2014-10-15 16:35:51 krycha skomentował(a):

1. co to za prawnik ? udziela takiej porady bys sie nic dowiedział zapłacił kase i jeszcze raz przyszedł po porade i znowu zapłacił ,teraz z tych młodych prawników nie ma konkretnego ,lepszy dobry adwokat jakis jak wiem taki jest w giżycku bo do rzeczy mówi i prawde

dnia: 2014-10-17 00:04:32 rico skomentował(a):

2. ile ludzi tyleopini... mi Pani Patrycja pomogla ,dobrze pokierowala moja sprawa i utarla nosa nie doszkolonym urzednikom!!!!za dodatkowa porade w innej sprawie nie wziela wynagrodzenia-powiedziala ze wystarczy zwykle dziekuje... ale jak wspomnialem na poczatku ile ludzi tyle opini... jamam pozytywna!!!!

dnia: 2014-10-17 20:28:45 party skomentował(a):

3. ten rico to pewnie ta partycja sama o sobie pisze i sie chwali

dnia: 2014-10-17 23:08:25 RESZELANKA skomentował(a):

4. Za to, co napisałaś, pani Patrycja powinna podać cię do sądu. Patologią to jesteś ty, niestety.

dnia: 2014-10-21 11:13:59 rico skomentował(a):

5. party z tego co wiem to Pani P.K. zazwyczaj w swoich postach podpisuje sie imieniem i nazwiskiem pod postami... zapytano o opinie a ze moge w tej konkretnej sprawie sie wypowiedziec to to robie a nie jak Ty siedze i tylko prowokuje i podjudzasz do szkalowania kolejnej osoby,,, i nie klepie bez sensu w klawiature jak co niektorzy dla wywolania sensacji!!!!

dnia: 2014-10-26 00:50:06 jola skomentował(a):

6. czy ta pani jest prawnikiem???

dnia: 2014-10-30 10:27:24 Zosiasamosia skomentował(a):

7. U nas w Reszlu tak jest ze wszyscy wszystkich oceniają,nie patrząc na siebie i swoje błedy.Jestesmy tylko ludzmi ,każdy je popełnia.Kazdy ma prawo wyboru...jezeli uwarzacie ,ze ta pani nie nadaje sie na radna poprostu nie głosujcie,a nie oczerniacie i ublizacie...to prostackie zachowanie.

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania