dnia: 17-04-2017 godz 15:17 Marek napisał(a):
witam. Rozumiem, ze sa Święta,ale pytam się gdzie jest Policja w Reszlu? Przed 5 minutami kilka razy dookoła ratusza w Reszlu jeździł rozpedzony samochod i mało brakowało a uderzył by w grupę idących ludzi. Dopiero jak ludzie zaczęli wyciągać tel aby zrobić zdjęcie temu idiocie to pojechał w kierunku ul Mazurskiej. Czy musi stać się w Reszlu tragedia???
dnia: 2017-04-17 17:45:27 Dani skomentował(a):
1. Za pewne jeżdżą że swieconkadnia: 2017-04-17 20:27:24 Polecam skomentował(a):
2. Też mi nowość... To się dzieje od lat, a policja SIĘ BOI!dnia: 2017-04-19 17:55:42 Wxxx skomentował(a):
3. Niby czego ma sie bać idioto?dnia: 2017-04-21 12:52:29 Polecam skomentował(a):
4. Eh... najlepiej wyzywać... A na pytanie odpowiem przykładem z życia wziętym. Naprzeciw komisariatu odbywała się bójka. Zadzwniono na policję. Nikt nie zszedł, tylko ściągano patrol, który był x kilometrów dalej. Patrol przyjechał 10 minut po bójce. Czego się boją? Nie chcą się mieszać, bo wszyscy ich znają. Dostaną w czapę gdzieś w cichym zakątku i tyle. Jeśli nie mam racji, to dawno by już ukrócili szarżowanie po rynku. Sam byłem świadkiem nie raz, jak jakiś pajac mało co nie uderzył matki z dzieckiem, a drugi prawie wpadł do Alkoholi Świata. A jak zwraca się uwagę, to kozaki zastraszają. Tyle w temacie.dnia: 2017-04-26 10:26:14 Bmw moim marzeniem skomentował(a):
5. na drzewko niech lepiej wpadna jak za duzo gazuja w miescie i nikt nie bedzie musial interweniowac, złomiarze jeszcze zarobia.