tobiasz 29-05-2026 godz 10:52
Przysiadłem do aktywacji tej karty reszelaka, aby mieć te 2 godziny darmowego parkowania (kpina totalna, no ale cóż), jakież było moje zdziwienie jak na końcu formularza zażądali pierwszej strony PIT! no może jeszcze numer buta i blika potwierdzić? polecam przejrzeć jeszcze jakie benefity proponują przy posiadaniu tej karty - to się Państwo pośmieją, bo benefitów BRAK!!!Ta cała gmina to jest coraz większa porażka, z dnia na dzień coraz bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu, a z naiwnością wielką głosowałem na tą bandę patałachów.Reszel zwija się w zatrważającym tempie!
1.
To jest początek końca, naprawdę. Pomysły totalnie spod d***y
eluwina 2026-05-29 13:46:03
2.
ja sie pytam, czy te dwie godziny parkowania dziennie są całkowicie za darmo, czy dopiero po opłaceniu 20 zł za abonament?
wk..ny 2026-05-29 13:54:38

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama