Bal karnawałowy

title=

1% podatku

Sklep komputerowy

dzisiaj nie napisano posta
  • Forum- rozwinięcie tematu

dodaj nowy temat

komis :)

2194. Jak Wam się podoba nowy "komis" samochodowy przy CPN-ie "HUZAR" :)))

odpowiedz

1. Przepraszam, a gdzie jest stary "komis"? :)

2. To nie jest CPN tylko Stacja Paliw.Masz jeszcze jakieś inne problemy?

3. a co myslicie o tej stacji paliw i o jakosci paliwa sprzedawanego na nim?

4. qrwa, zawsze znajdzie się mądry, który zepchnie przewodni temat na boczny tor, więc co myślicie o "dorabianiu" handlowaniem autami na !!STACJI PALIW!!

5. pi sie podoba ten pomysl sam szukam samochodu. moze za jakis czas bedzie tam ten ktory by mi odpowiadal. a co do stacji nic nie mam jest ok ja kazda inna.

6. TylKo właściciel trochę nię uprzejmy .Dobrze nie wróżę temu biznesowi.

7. jak nie ma kasy to chodzi i burczy do wszystkich, po kimś to przecież odziedziczył.

8. kredyty gonią

9. nO WŁASNIE CHYBA PO RODZINIE BO EŁCKI SPADA NA PSY TAM STRACH CHODZIC A NA HUZARZE NIE TANKUJE BO STRACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. Ełcki super obsługa mięsko świeże i właścicielka doradzi .Super sklep zapraszam.Coś wam nie pasuję to do Biedronki

11. Czepiacie się faceta. Zaryzykował z biznesem i chwała mu za to. Nie miejcie pretensji do kogoś kto chce coś robić ze swoim życiem. A że nieuprzejmy? Nie jest tak źle, są gorsi. Tak by the way to miało być o komisie a tu widzę już do Ełckiego doszliśmy.

odpowiedz

<< wróć do tematów

Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.

© 1998-2012 Specnet