ja 03-06-2019 godz 16:10
moja zona była za pracą nie wazne ile po powrocie brakjej macieżyńskich odruchów mało tego po dziwnej karczemnej wymianie sugesti zostałem z dzieckiem sam jakby nie istniała dlaniej rodzxina coo tym sadzicie
1.
Sądzę, że tak. Należy odstawić używki.
ktoś 2019-06-03 16:24:29
2.
A ja myśle że jestem za aborcją.
ON 2019-06-04 11:34:32
3.
Bardzo Ci współczuję, nic juz nie zmieni tego co się stało, ale to przestroga przed rozdzielniem się rodzin. Nowe warunki i sytuacje w określonym czasie i miejscu zmieniają człowieka czasem nawet wbrew jego zasadom. Życie nie uznaje próżni i wypełnia je nowymi sytuacjami. Myślę, że żona zbyt łatwo poddala się a może nawet z chęcią zaakceptowała wolność i te inne bez zobowiązań rodzinnych życie. Nie piszesz czy Was zostawiła,ale chyba tak i jeżli odeszła to tylko do kogoś z kim związała się na tym wyjeździe. Jedyne co możesz teraz zrobić to za wszelką cenę pozbierać się po tym ciężkim lewym sierpowym, dla siebie i dziecka. Życie składa się z wielu etapów a teraz ten jeden z nich masz chyba za sobą, zapewniam, nadejdą następne z którymi też nie będzie łatwo ale masz dla kogo żyć i kogo absolutnie nie możesz zostawić. Trzymaj się, jeszcze całe życie przed Tobą, trzymam kciuki. POOOWOODZENIA
halina 2019-06-09 14:27:15

Wybór odpowiedniego stroju motocyklowego to jedna z najważniejszych decyzji, przed którą staje każdy motocyklista. Dobrze dobrana odzież wpływa nie tylko na komfort jazdy, ale przede wszystkim na bezpieczeństwo podczas codziennego użytkowania motocykla. Najczęściej pojawiający się dylemat dotyczy wyboru pomiędzy odzieżą tekstylną a skórzaną. Oba rozwiązania mają swoje zalety i ograniczenia, dlatego przed zakupem warto dokładnie przeanalizować własne potrzeby oraz styl jazdy. To, co sprawdzi się podczas sportowej jazdy, nie zawsze będzie najlepszym wyborem do codziennych dojazdów po mieście lub turystyki motocyklowej.
wiecej...Reklama